Кандидат-кметът Станислав Дечев посети най-голямата фирма за производство на хляб и хлебни изделия в Хасково

Хасковският хлебозавод е една от най-старите и бързообновяващите се местни фирми. Това е така, защото тук се инвестират средства за модернизация на производството, за нови продукти, за нови пазари и не на последно място - инвестира се и в хората. Така трябва да се работи във всеки сектор на обществения живот, за да има реални резултати. Това каза при посещението си в най-голямата фирма за производство на хляб и хлебни изделия в Хасково кандидатът за кмет Станислав Дечев, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Той и част от бъдещите съветници от листата ГЕРБ посетиха производствената част на хлебозавода. Предприятието има капацитет от 80 хиляди хляба на ден при трисменен режим на работа. Сега основните производствени процеси са автоматизирани и пътят на хляба от брашното до пакетирането се случва без пряка човешка намеса, обясни директорът на завода.

Никой не е по-голям от хляба, затова изпитвам огромно уважение към всеки, който работи тук, каза при срещите си с работещите в хлебозавода Станислав Дечев. Впечатлен съм от условията на труд тук, както и от инвестициите, които са направени в завода, подчерта кандидатът за кмет на ГЕРБ. Но тук, в района на хлебозавода и в близкия квартал ни чака много работа, заради бездействието продължило 20 години, подчерта Станислав Дечев.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет