Пореден горещ дебат в "Референдум", този път обаче намесата на полиция се размина

Да ни обвиняват в расизъм е изключително грозна постановка. В Британската империя можем да намерим много по-грозни сцени. Дори наскоро членове на британското кралско семейство се снимаха как правят нацистки поздрав. Не може заради 15 души целият български народ да се обявява за расистки.

Това каза в предаването "Референдум" по БНТ кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –. Заедно с него в студиото бяха Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, кандидат от ГЕРБ, Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на, кандидат от Демократична България и гражданският кандидат Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Четиримата дебатираха относно своите програми за управление на София. "Това, което се случи снощи е недопустимо. Със сигурност мястото на Националния стадион не е в центъра. Като има някакво събитие там, се блокира цялото движение центъра на града. Аз настоявам много отдавна да се премести Националния стадион и вече текат разговори за това", заяви Фандъкова относно снощния скандал на мача България - Англия.

"Съчетанието между общински полицаи и повече видеокамери за наблюдение ще допринесе за повече ред и сигурност в града. София не е само центъра. Трябва да има сигурност по всички квартали", заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – по темата сигурност в столицата.

"Трябва да се използват всички съврменни способи, за да се гарантира сигурността на хората. Превенцията е най-важна. Общ център за видеонаблюдение и разбира се повече полицаи по улиците", добави Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на по темата.

"В София има 3000 камери за видеонаблюдение. Вече е стартирал проект за видеокамери и по кварталите. Този проект трябва да продължи. Видеонаблюдението е превенция, но и полицията има своето място. Присъствието на полицаи в парковете и по улиците също играе ролята на превенция", категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Видеонаблюдението до този момент не е помогнало да се разкрият вандалите, които два пъти разряха шатрите ми пред НДК и лепят стикери по колите на хората. Видеонаблюдение да, но и реално разкриване на престъпленията", заяви от своя страна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"Ясно ще разпишем всички правила, които трябва да се спазват от гражданите. Личният пример е основен. Правилата ще са за всички и трябва да се спазват от всички", обяви Игнатов.

"Проблемът в София е, че не могат да се събират глобите. За глобите не е важен само размера, но и тяхната неизбежност", разкри Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Правилата в демократичния свят се налагат със закони. Всеки, който нарушава тези правила, подлежи на санкции. Сложихме камери за наблюдение в бус лентите и виждаме, че вече почти никой не се движи в бус лентите. Бус лентите имат една единствена цел - да направим градския транспорт много по-привлекателен. В момента чувам само обвинения на ангро от моите опоненти. Аз съм човекът, който е спрял най-много обществени поръчки. Тук не чух един реален факт", обяви Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по темата за обществените поръчки в София.

"Градският транспорт и чистота на въздуха не могат да се решат само с едно действие. Трябва комплекс от мерки и ние вече работим в тази насока. Закупуването на нови електробуси е последната част от тези комплексни мерки. Съветниците на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на явно не я съветват добре или тя се опитва да заблуждава хората. Твърденията, че е ясно коя фирма ще спечели обществената поръчка е инсинуация. Лично проверих и вече обявих, че поне шест фирми покриват условията за участие в търга. Дължим на хората истински и качествен дебат за града, а не хвърлянето на безпочвени обвинения", разкри Фандъкова.

"В София трябва да има зониране, но трябва да се изградят и многоетажни паркинги", заяви архитект Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на по темата за паркирането в София.

"В мандата ми на общински съветник се отказахме от картите си за паркиране. Законите са за всички и трябва да се спазват. Не може служителите в общината да са привилегировани. Със сигурност Синя и Зелена зона трябва да се разширяват, но трябва да се съобразяваме с интересите на хората", заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Залагаме на изграждането на буферни и етажни паркинги. За намаляването на трафика е много важно да продължим изграждането на Околовръстния път и да работим за вътрешните рингове в кварталите", разкри Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Относно чистотата на въздуха искам да говорим за слона в стаята, за който никой не говори - Топлофикация-София. Тя е докарана до 800 млн. лева дълг. Дружеството не се управлява добре и нещата са много зле. Върви се към последващото задлъжняване на Топлофикация. Трябват незабавни и спешни мерки за оздравяване на дружеството. Другият основен замърсител на въздуха е трафикът и изгорените газове от участниците в него", заяви архитект Игнатов.

"Замърсяването на въздуха се дължи основно на горенето на гуми, гащи и дрехи от незаконните цигански гета. Топлофикация няма чак толкова голямо значение за чистота на въздуха. Циганските махали тровят София. Решението е събаряне на незаконните постройки. Хората живеещи там съвсем спокойно могат да си намерят работа, да си плащат квартирите и данъците", категоричен бе Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Опитите за въвеждане на чуждестранен борд на Топлофикация е част от опита за приватизация на дружеството. Аз съм предложила въвеждането на безплатни билети за градския транспорт в дните, в които има най-голямо замърсяване на въздуха", разкри Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"През зимата наистина най-големият замърсител на въздуха е гореното на твърдо гориво. Вече е стартирал проект за подмяната на печките на твърдо гориво", каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"За да спрем презастрояването на София е необходима промяна на Общия устройствен план. Този план ще покаже какво може да се прави в центъра на София. Моето лично мнение е, че в историческия център на града не трябва да се допуска строителство на високи сгради. Нека да се фокусираме върху големите проблеми, които мъчат София", завърши Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на.

"На хората им омръзна да се строи в градинките и да висят в трафика. Време е да променим модела", обяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Хората очакват от нас решения с конкретни проекти. Нямаме време за губене и трябва ежедневно да работим. Ние предлагаме опит, екип, работа и по-малко приказки ", категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"София има нужда от изчистване на кварталите и премахване на гетата. Аз искам София да има връзка с планината и това е част от нашата програма. София без гета, София без гей паради, София, в която цари ред и сигурност. За това ще работя", завърши Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

 

Коментари

 1. 2019.10.16 | 11:11

  Изумен съм, колко неподготвена беше Мая Манолова. Не можа да даде конкретика в нейни основни предизборни теми. Нито даде конкретика, с кой точно критерий е нагласена обществената поръчка за дадена фирма за електробуси, нито успя да отговори на основният важен въпрос, за предложеното от нея отчуждаване на имоти в Младост - колко ще струва и как ще се плати. Наистина не очаквах чак толкова зле да се представи. Иначе беше ясно, че Фандъкова ще говори основно какво предстои да бъде направено, а Манолова основно ще критикува свършеното досега - то беше ясно, че ще е така.

 2. 2019.10.16 | 07:47

  Манолова се оплаква, че нарязали палатките и пред ННК !

  Ами НДК и градинката пред него, са за приятни разходки, а не за да гледат хората, злобната физиономия на Манолова !

  Щото макар и изкуствено усмихната, тя излъчва жлъч и злоба !

  1. 2019.10.16 | 11:09

   Идеално, казано

 3. 2019.10.16 | 09:22

  Който иска да живее в мизерия ,в нищета ,без работа, без пари, без здравеопазване ,без образование ,в хаос в бандитска ,разбойническа и мутренска и безнадежна държава да гласува за Фандъкова -ГЕРБ

  1. 2019.10.16 | 11:09

   Аз ще гласувам за г-жа Фанд дъкова. най добрия кмет

 4. 2019.10.15 | 23:33

  Ангел Найденов се обажда на радио Ереван:
  Искам да направя Мая Манолова национален герой.
  Национален герой като кого? – пита радиото.
  Ангел Найденов:
  Ами… като Васил Левски!
  Тогава я обесете! – отговаря радио Ереван.

  1. 2019.10.16 | 04:45

   Мая Манолова-това е едно безочливо, нагло, празноглаво ДРЪНКАЛО!

 5. 2019.10.15 | 23:45

  София, ще гласува мъдро. Завинаги да отреже главата на червения октопод. Шеф на предизборния щаб на Бсп, Кирил Добрев, хванат на границата с куфар да пренася, марки. До него, Манол Генов подсъдим за купуване на цигански гласове. Е, колко по мъдро да гласуват Софиянци. Та то дилема няма...Фандъкова номер едно.

 6. 2019.10.15 | 23:42

  Mая Mанолова Дава много интересно интервю
  https://www.youtube.com/watch?v=PQLD_78t0RQ

 7. 2019.10.15 | 23:41

  Ако е неуспешен кмет. Костинбродска, щяла да носи лично отговорност. Ама, какво ме грее, като провали София, че лично щяла да носи. Ще се изпари, като Орешарски. Този филм е гледан. Който иска промяна, казва. Ами това бяха думи и на Нинова и на Йончева.
  Е ХОРАТА, КАЗАХА НЕ ИСКАМЕ ОТ ВАС ПРОМЯНА. ТОЛКОЗ .

 8. 2019.10.15 | 23:40

  Г жа Няма никаква дилема,. София винаги е била синя и ще бъде такава. Искаме си и ще гласуваме за Г-жа Фандъкова.
  Данните сочат, че бие на първи тур, а има ли балотаж, ще води с 12%.Толкоз. Най- добрия кмет, след Бойко. Неуморна жена.
  Пожелавам и здраве и успех. е най успешния кмет. Адмирации.

 9. 2019.10.15 | 23:40

  Мая Галева Костинбродска, няма как да забравим гадостите и. Братя Галеви, Костинброд и как унижаваше протестиращите през 2013 г. А, отделен въпрос е, че не става, за кмет. Една празноглава лаладжийка, ходи само лала и има изкуствен рейтинг. Всеки, може да ходи и да плямпа, ама да свършиш, работа е друго.

 10. 2019.10.15 | 23:38

  Мая Манолова пропуска много важен факт.Софиянци не я обичат. Не тя обнови на 90% градския транспорт, не тя откри завода за отпадъци, не тя откри толкова линии на метрото, не тя направи грандиозните ремонти не пипани-30 години, Графа, Дондуков, ларгото, Ндк, Бул. България, градини паркове и няма да ми стигне мястото да изреждам. Вчера минавам из София и виждам, че се е превърнал в един европейски град. Няма и една уличка с не сменени плочки и напълно променен облик. И няма да позволим, Манолова, срещу, която година и половина 70 000 Софиянци протестираха, а тя си и пиеше, кафето ухилена пред парламента и обиждаше протестиращите, като ги наричаше, платени протестъри, да се намъкне на готово и да черпи благата постигната от най добрия кмет Фандъкова. Не се получава. София никога не е имала и няма да има червен кмет. Толкоз.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли решението на президента да не подпише указа за назначаване на нов главен прокурор?

Одобрявате ли решението на президента да не подпише указа за назначаване на нов главен прокурор?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.