Пореден горещ дебат в "Референдум", този път обаче намесата на полиция се размина

Да ни обвиняват в расизъм е изключително грозна постановка. В Британската империя можем да намерим много по-грозни сцени. Дори наскоро членове на британското кралско семейство се снимаха как правят нацистки поздрав. Не може заради 15 души целият български народ да се обявява за расистки.

Това каза в предаването "Референдум" по БНТ кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –. Заедно с него в студиото бяха Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, кандидат от ГЕРБ, Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на, кандидат от Демократична България и гражданският кандидат Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Четиримата дебатираха относно своите програми за управление на София. "Това, което се случи снощи е недопустимо. Със сигурност мястото на Националния стадион не е в центъра. Като има някакво събитие там, се блокира цялото движение центъра на града. Аз настоявам много отдавна да се премести Националния стадион и вече текат разговори за това", заяви Фандъкова относно снощния скандал на мача България - Англия.

"Съчетанието между общински полицаи и повече видеокамери за наблюдение ще допринесе за повече ред и сигурност в града. София не е само центъра. Трябва да има сигурност по всички квартали", заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – по темата сигурност в столицата.

"Трябва да се използват всички съврменни способи, за да се гарантира сигурността на хората. Превенцията е най-важна. Общ център за видеонаблюдение и разбира се повече полицаи по улиците", добави Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на по темата.

"В София има 3000 камери за видеонаблюдение. Вече е стартирал проект за видеокамери и по кварталите. Този проект трябва да продължи. Видеонаблюдението е превенция, но и полицията има своето място. Присъствието на полицаи в парковете и по улиците също играе ролята на превенция", категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Видеонаблюдението до този момент не е помогнало да се разкрият вандалите, които два пъти разряха шатрите ми пред НДК и лепят стикери по колите на хората. Видеонаблюдение да, но и реално разкриване на престъпленията", заяви от своя страна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"Ясно ще разпишем всички правила, които трябва да се спазват от гражданите. Личният пример е основен. Правилата ще са за всички и трябва да се спазват от всички", обяви Игнатов.

"Проблемът в София е, че не могат да се събират глобите. За глобите не е важен само размера, но и тяхната неизбежност", разкри Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Правилата в демократичния свят се налагат със закони. Всеки, който нарушава тези правила, подлежи на санкции. Сложихме камери за наблюдение в бус лентите и виждаме, че вече почти никой не се движи в бус лентите. Бус лентите имат една единствена цел - да направим градския транспорт много по-привлекателен. В момента чувам само обвинения на ангро от моите опоненти. Аз съм човекът, който е спрял най-много обществени поръчки. Тук не чух един реален факт", обяви Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по темата за обществените поръчки в София.

"Градският транспорт и чистота на въздуха не могат да се решат само с едно действие. Трябва комплекс от мерки и ние вече работим в тази насока. Закупуването на нови електробуси е последната част от тези комплексни мерки. Съветниците на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на явно не я съветват добре или тя се опитва да заблуждава хората. Твърденията, че е ясно коя фирма ще спечели обществената поръчка е инсинуация. Лично проверих и вече обявих, че поне шест фирми покриват условията за участие в търга. Дължим на хората истински и качествен дебат за града, а не хвърлянето на безпочвени обвинения", разкри Фандъкова.

"В София трябва да има зониране, но трябва да се изградят и многоетажни паркинги", заяви архитект Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на по темата за паркирането в София.

"В мандата ми на общински съветник се отказахме от картите си за паркиране. Законите са за всички и трябва да се спазват. Не може служителите в общината да са привилегировани. Със сигурност Синя и Зелена зона трябва да се разширяват, но трябва да се съобразяваме с интересите на хората", заяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Залагаме на изграждането на буферни и етажни паркинги. За намаляването на трафика е много важно да продължим изграждането на Околовръстния път и да работим за вътрешните рингове в кварталите", разкри Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Относно чистотата на въздуха искам да говорим за слона в стаята, за който никой не говори - Топлофикация-София. Тя е докарана до 800 млн. лева дълг. Дружеството не се управлява добре и нещата са много зле. Върви се към последващото задлъжняване на Топлофикация. Трябват незабавни и спешни мерки за оздравяване на дружеството. Другият основен замърсител на въздуха е трафикът и изгорените газове от участниците в него", заяви архитект Игнатов.

"Замърсяването на въздуха се дължи основно на горенето на гуми, гащи и дрехи от незаконните цигански гета. Топлофикация няма чак толкова голямо значение за чистота на въздуха. Циганските махали тровят София. Решението е събаряне на незаконните постройки. Хората живеещи там съвсем спокойно могат да си намерят работа, да си плащат квартирите и данъците", категоричен бе Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Опитите за въвеждане на чуждестранен борд на Топлофикация е част от опита за приватизация на дружеството. Аз съм предложила въвеждането на безплатни билети за градския транспорт в дните, в които има най-голямо замърсяване на въздуха", разкри Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"През зимата наистина най-големият замърсител на въздуха е гореното на твърдо гориво. Вече е стартирал проект за подмяната на печките на твърдо гориво", каза Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"За да спрем презастрояването на София е необходима промяна на Общия устройствен план. Този план ще покаже какво може да се прави в центъра на София. Моето лично мнение е, че в историческия център на града не трябва да се допуска строителство на високи сгради. Нека да се фокусираме върху големите проблеми, които мъчат София", завърши Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на.

"На хората им омръзна да се строи в градинките и да висят в трафика. Време е да променим модела", обяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Хората очакват от нас решения с конкретни проекти. Нямаме време за губене и трябва ежедневно да работим. Ние предлагаме опит, екип, работа и по-малко приказки ", категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"София има нужда от изчистване на кварталите и премахване на гетата. Аз искам София да има връзка с планината и това е част от нашата програма. София без гета, София без гей паради, София, в която цари ред и сигурност. За това ще работя", завърши Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

 

Коментари

 1. 2019.10.16 | 11:11

  Изумен съм, колко неподготвена беше Мая Манолова. Не можа да даде конкретика в нейни основни предизборни теми. Нито даде конкретика, с кой точно критерий е нагласена обществената поръчка за дадена фирма за електробуси, нито успя да отговори на основният важен въпрос, за предложеното от нея отчуждаване на имоти в Младост - колко ще струва и как ще се плати. Наистина не очаквах чак толкова зле да се представи. Иначе беше ясно, че Фандъкова ще говори основно какво предстои да бъде направено, а Манолова основно ще критикува свършеното досега - то беше ясно, че ще е така.

 2. 2019.10.16 | 07:47

  Манолова се оплаква, че нарязали палатките и пред ННК !

  Ами НДК и градинката пред него, са за приятни разходки, а не за да гледат хората, злобната физиономия на Манолова !

  Щото макар и изкуствено усмихната, тя излъчва жлъч и злоба !

  1. 2019.10.16 | 11:09

   Идеално, казано

 3. 2019.10.16 | 09:22

  Който иска да живее в мизерия ,в нищета ,без работа, без пари, без здравеопазване ,без образование ,в хаос в бандитска ,разбойническа и мутренска и безнадежна държава да гласува за Фандъкова -ГЕРБ

  1. 2019.10.16 | 11:09

   Аз ще гласувам за г-жа Фанд дъкова. най добрия кмет

 4. 2019.10.15 | 23:33

  Ангел Найденов се обажда на радио Ереван:
  Искам да направя Мая Манолова национален герой.
  Национален герой като кого? – пита радиото.
  Ангел Найденов:
  Ами… като Васил Левски!
  Тогава я обесете! – отговаря радио Ереван.

  1. 2019.10.16 | 04:45

   Мая Манолова-това е едно безочливо, нагло, празноглаво ДРЪНКАЛО!

 5. 2019.10.15 | 23:45

  София, ще гласува мъдро. Завинаги да отреже главата на червения октопод. Шеф на предизборния щаб на Бсп, Кирил Добрев, хванат на границата с куфар да пренася, марки. До него, Манол Генов подсъдим за купуване на цигански гласове. Е, колко по мъдро да гласуват Софиянци. Та то дилема няма...Фандъкова номер едно.

 6. 2019.10.15 | 23:42

  Mая Mанолова Дава много интересно интервю
  https://www.youtube.com/watch?v=PQLD_78t0RQ

 7. 2019.10.15 | 23:41

  Ако е неуспешен кмет. Костинбродска, щяла да носи лично отговорност. Ама, какво ме грее, като провали София, че лично щяла да носи. Ще се изпари, като Орешарски. Този филм е гледан. Който иска промяна, казва. Ами това бяха думи и на Нинова и на Йончева.
  Е ХОРАТА, КАЗАХА НЕ ИСКАМЕ ОТ ВАС ПРОМЯНА. ТОЛКОЗ .

 8. 2019.10.15 | 23:40

  Г жа Няма никаква дилема,. София винаги е била синя и ще бъде такава. Искаме си и ще гласуваме за Г-жа Фандъкова.
  Данните сочат, че бие на първи тур, а има ли балотаж, ще води с 12%.Толкоз. Най- добрия кмет, след Бойко. Неуморна жена.
  Пожелавам и здраве и успех. е най успешния кмет. Адмирации.

 9. 2019.10.15 | 23:40

  Мая Галева Костинбродска, няма как да забравим гадостите и. Братя Галеви, Костинброд и как унижаваше протестиращите през 2013 г. А, отделен въпрос е, че не става, за кмет. Една празноглава лаладжийка, ходи само лала и има изкуствен рейтинг. Всеки, може да ходи и да плямпа, ама да свършиш, работа е друго.

 10. 2019.10.15 | 23:38

  Мая Манолова пропуска много важен факт.Софиянци не я обичат. Не тя обнови на 90% градския транспорт, не тя откри завода за отпадъци, не тя откри толкова линии на метрото, не тя направи грандиозните ремонти не пипани-30 години, Графа, Дондуков, ларгото, Ндк, Бул. България, градини паркове и няма да ми стигне мястото да изреждам. Вчера минавам из София и виждам, че се е превърнал в един европейски град. Няма и една уличка с не сменени плочки и напълно променен облик. И няма да позволим, Манолова, срещу, която година и половина 70 000 Софиянци протестираха, а тя си и пиеше, кафето ухилена пред парламента и обиждаше протестиращите, като ги наричаше, платени протестъри, да се намъкне на готово и да черпи благата постигната от най добрия кмет Фандъкова. Не се получава. София никога не е имала и няма да има червен кмет. Толкоз.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет