Фандъкова: Ремонтираме основно ул. „Първа българска армия“ и продължаваме бул. „Илиянци“

След цялостния ремонт на ул. „Каменоделска“, продължаваме с основен ремонт на ул. „Първа българска армия“, както и изграждане на бул. „Илиянци“ от ул. „Беримирски извор“ до Северна скоростна тангента. Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на среща с граждани в район „Сердика“.

Изградихме канализация и водопровод, за да можем да ремонтираме ул. „Първа българска армия“, каза също Фандъкова.

Фандъкова и кандидатът за кмет на район „Сердика“ Тодор Кръстев се срещнаха с граждани и с представители на бизнеса, които работи в района. Тодор Кръстев обясни, че вече е издадено разрешението за изграждане на мрежа за газифициране на квартала. Газифицирането е една от мерките за преминаване на по-екологично отопление и за подобряване качеството на въздуха.

Рано днес Фандъкова присъства на водосвет по повод храмовия празник – Света Петка в едноименната църква в кв. „Орландовци”. През последните години храмът „Св. Петка“ беше възстановен напълно, обновен е двора, в който е изграден параклис. До края на година ще бъде открита и сградата за неделното училище. Фандъкова посети и манастира „Три Светии“, който ще бъде включен в програмата за възстановяване и ремонт на църкви на Столична община.

„Над 30 храма и манастири са ремонтирани по програмата, която създадох“, посочи Фандъкова. В кв. „Орландовци“ се извършва ремонт на парк „Могилата“ и е изградена нова детска площадка.

Коментари

  1. 2019.10.15 | 07:14

    Какво ремонтирате бе охлюви нали си в отпуск от чие име говориш?

  2. 2019.10.14 | 18:05

    Кво ремонтираш ма, София прилича на гробница. Ходи се гръмни, добиче корумпирано..!

  3. 2019.10.14 | 17:35

    Само предизборни се сещате да отделите пари за инфраструктура, което трябва да се прави по всяко време на годината. Да умрете в лайна дано

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет