Кандидатът за кмет на Дупница Методи Чимев: Ще бъде изграден детски кът и облагородено междублоковото пространство при Социалните жилища

Предстои облагородяване на междублоковото пространство и изграждане на детски кът при Социалните жилища в Дупница. Това заяви по време на открита среща с жителите на квартала кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Методи Чимев. На срещата присъства и част от листата с кандидат-съветници, както и народният представител Радослава Чеканска.

Живеещите в квартала обсъдиха с инж. Чимев проблемите и въпросите, които стоят на дневен ред, както и възможностите те да бъдат решени, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В хода на разговора Методи Чимев припомни, че доскоро на този терен не е имало никаква изградена инфраструктура и всичко е започнато от основи. Социалните жилища бяха построени на терена на бившите казарми през изминалия управленски мандата на кмета Чимев и неговия екип.

Този квартал, както и "Байкал", имат вече и удобен градски транспорт. За превозването и бързия достъп до различни точки на града за живеещите в двата квартала са осигурени напълно нови автобуси, снабдени и с рампа за хора в неравностойно положение.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет