Ангел Джамбазки: На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици

Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота си. Но генерален проблем за мен няма. Английските запалянковци се биха помежду си. Видях какво правят по "Витошка", полицията трябваше да е по-твърда с тях. Бяха пияна банда, която се държи безобразно. Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria on air евродепутатът, зам.- председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

Коментарът бе по повод снощния мач на Българския национален отбор по футбол срещу отбора на Англия, на който имаше провокации и расистки подмятания от страна на част от присъстващите на стадиона.

"Наркодилъри запълниха стадионите, вече нормални хора с деца не ходят на мачове. На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици. Те провокират, те не са запалянковци, а провокатори. Същите хора развалят протести", каза още той.

"Ердоган е диктатор и застрашава мира в целия регион. ЕС дълго се правиха, че не виждат какво прави турската страна. В Европа бяха тежко лицемерни. Накрая една голяма немска фирма премести европейско производство в Турция. С публични пари те изнасят компанията в Турция. Турция, която избива невинни хора, бие журналисти и замърсяват околната страна", допълни Джамбазки.

"Република Македония е братска. Една малка групичка политици в Македония говорят с нас едно, а в Брюксел друго. С ясни условия ще подкрепим македонската страна за членство в ЕС. Македония опита да подлъже гражданите си, че преговорите с ЕС значи автоматично членство", коментира още зам.-председателят на ВМРО.

"Не само тестове за алкохол и наркотици трябва да се правят на някои кандидати, а и психотест. Вместо да се дават решения за проблемите на града, кандидат дава предложение за бой и то на тези години. Това държание е недопустимо. Възпитан съм да не бия по-възрастни. Побоят отпада за кампанията", отговори Джамбазки на поканата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за физически двубой.

"Когато на евроизбори ги бием 7 към 1, то те започват да си търсят оправдания. Тези хора се застояха по кръчмите и загубиха връзка с народа", обърна се кандидатът за кмет на София към партия "Атака".

"Не участваме избори, за да помагаме или пречим на някого. Ако не виждах проблеми, нямаше да се кандидатирам за кмет. Моите опоненти няма да работят срещу ромските махали. Северните райони не живеят в София и като софиянци. Тези райони нямат добра връзка с градския транспорт. Тези райони имат нужда от електробуси и по-чест транспорт. Не е честно към избирателите, да им кажем да гласуват за друг, след като са го направили за нас", разкри приоритетите си за София Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Коментари

 1. 2019.10.15 | 09:45

  В Европа бяха тежко лицемерни,,,,,ама аз не съм, само лапам евро заплатки,,,,

 2. 2019.10.15 | 11:13

  Псееевдоооо

 3. 2019.10.15 | 12:25

  Тя и Йончева и Иво Христов лапат български пари в Европа, само че не защитават България, ами и там се борят срещу Герб. Напред Джамбаэки, само така!

 4. 2019.10.16 | 20:04

  Ти разбираш от всичко,ти си за министър председател тази длъжност кмет ,ще ти я малка,добре ,че в в България има корупция ,та такива като теб са евродепутати, популист какво си направил като евродепутат.За съжаление достоините и кадърни хора ,напуснаха България 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет