Инж. Добромир Добрев, кандидат за кмет на Горна Оряховица от ГЕРБ: Отпускаме годишна финансова помощ за пенсионерските клубове

  • 07 октомври 2019 16:46

  • 434
  • 0
Инж. Добромир Добрев, кандидат за кмет на Горна Оряховица от ГЕРБ: Отпускаме годишна финансова помощ за пенсионерските клубове
© ПП ГЕРБ

Държа много на възрастните хора и на грижата за тях. Затова и в програмата ни за управление за следващия мандат сме заложили конкретни социални дейности, които ще подобрят и облекчат ежедневието на хората от златната възраст. Това сподели инж. Добромир Добрев на среща с членовете на Клуб на пенсионера „Елена Грънчарова“. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица разговаря с възрастните хора, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ Георги Бижев и Николинка Костова. Тримата бяха посрещнати в изцяло обновения клуб, чийто ремонт бе направен през тази година заедно с клуба на Териториалната организация на слепите.

„Неслучайно сте Клуб №1. Вече имате възможност да се събирате и да провеждате своите срещи и занимания в изцяло нова обстановка. През мандата направихме ремонти и в пенсионерските клубове в Първомайци, Драганово, Долна Оряховица и Янтра и ще продължим да работим. Затова ни е нужна вашата подкрепа и на 27 октомври да гласувате с №43 в бюлетината за кмет на Общината и за общински съветници на ПП ГЕРБ“, заяви инж. Добромир Добрев.

Кандидатът за кмет на Общината сподели пред възрастните хора, че през следващите 4 години ще продължи надграждането на съществуващите социални услуги, за да бъдат включени още потребители. Предвижда се увеличаване на капацитета на Домашния социален патронаж, както и на услугата „Обществена трапезария за социално слаби“. Ще се развият услугите, предоставяни в домашна среда, като личен асистент, домашен помощник, болногледач, домашен санитар. Това ще стане чрез създаване на интегрирани, мобилни здравно-социални услуги. Предвидено е също и разкриването на нови социални услуги за стари хора и възрастни с увреждания.

„Всичко това, вие ще може да ползвате и така ще имате възможност да облекчите вашето ежедневие“, сподели инж. Добрев.

„Разбира се, не сме забравили и за клубната ви дейност и вашите изяви в различни културни форуми, както в общината, така и в цялата страна. Затова сме предвидили и отпускането на годишна еднократна финансова помощ за всички клубове на пенсионера и клуба на инвалида. Тези средства ще може да изразходвате по ваша преценка – за пътуване, за участия или други важни за вас дейности“, каза още кандидатът за кмет.

И още едно доказателство, че грижата за възрастните хора от общината е приоритет, е включването на председателя на общинския съвет на Съюза на пенсионерите Николинка Костова в листата с кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ.

„От 7 години съм общински председател на Съюза на пенсионерите и смело мога да кажа, че през всички тези години работим изключително добре с ръководството на Общината и лично с инж. Добрев. Участваме в различни мероприятия от културния календар, имаме вече свой песенен празник, който провеждаме от три години, а два пъти годишно всички клубове на пенсионера провеждаме срещи с инж. Добромир Добрев и неговия екип. Дългогодишната съвместна работа и доверието, което сме изградили, ми дава основание да поискам отново вашата подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев за кмет на Община Горна Оряховица и на 27 октомври да гласуваме с №43 в бюлетината“, заяви кандидатът за общински съветник Николинка Костова.

За подкрепа на предстоящите местни избори призова и кандидатът за общински съветник Георги Бижев, който изрази дълбока благодарност пред възрастните хора за гласуваното вече два мандата доверие към екипа на инж. Добромир Добрев.

„Направихме много – санирахме жилища, ремонтирахме детски градини и училища, обновихме паркове, изградихме детски и спортни площадки, инвестирахме в здравеопазването, но имаме още много идеи. Част от нашите проекти вече започнаха, други предстои да стартират. За да може да продължим заедно с енергията и опита, които имаме, искаме нов кредит на доверие и на 27 октомври да гласуваме с №43 в бюлетината, за да подкрепим инж. Добромир Добрев за кмет на Община Горна Оряховица и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ“, заяви кандидатът за общински съветник Георги Бижев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
434 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини