Инж. Тодор Кръстев, кандидат за кмет на район Сердика: Продължаваме рехабилитацията на основни пътни артерии в района

  • 08 октомври 2019 17:51

  • 653
  • 1
Инж. Тодор Кръстев, кандидат за кмет на район Сердика: Продължаваме рехабилитацията на основни пътни артерии в района
©

Кандидатът за кмет на район „Сердика“ от ГЕРБ /СДС/ инж. Тодор Кръстев се срещна с жители на квартал „Банишора“. Пред тях той представи акценти от програмата си за следващия мандат.

„Ще предприемем дейности по изграждане на нов корпус в детска градина и училище. Продължаваме рехабилитацията на основни пътни артерии, изграждане на главни канализационни клонове и пътни връзки към северната скоростна тангента“, каза Кръстев. Той подчерта, че за да се гарантира заложеното в програмите на районните кметове и в програмата на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за чиста и зелена София, за подредена, просперираща и сигурна София - е необходимо да се гласува за номер 68 в бюлетината за Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за кмет на София и за листата общински съветници на ГЕРБ/СДС/

По време на срещата жителите от квартала изразиха благодарност за направеното досега, а именно част от обновените градинки, тротоари и междублокови пространства. В разговора с жители от района се включиха и членове на УС на местната структура на ПП ГЕРБ и симпатизанти.

 

653 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Александър Димитров

2019.10.14 | 21:40

1

Този фашист да се разстреля. Никога махай се от квартала ни долен крадец
Тодор Кръстев Търси и краде болни хора. Да се линчува никога повече гербери вън от общината и съд за този изверг. Ще те изложа навсякъде искам да те гръмна за Кресна 5. Ела с оня анатолии Киров и ще те гръмна копеле.

Добави коментар

Водещи новини