Инж. Добромир Добрев, кандидат за кмет на Горна Оряховица, бе гост на 12-я рожден ден на Сдружение ГОАРТ

  • 02 октомври 2019 14:37

  • 253
  • 1
Инж. Добромир Добрев, кандидат за кмет на Горна Оряховица, бе гост на 12-я рожден ден на Сдружение ГОАРТ
©

Инж. Добромир Добрев бе гост на откриването на изложбата по повод 12-ата годишнина на Сдружение ГОАРТ.

Кандидатът за кмет на община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ сподели празничното настроение с местните художници. На откриването на изложбата в обновената Художествена галерия „Недялко Каранешев“ присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ: Деница Цветанова, която е и общински ръководител на партията, Йорданка Кушева – два мандата зам.-кмет на Общината, Янко Янков, Милчо Милев, Симеон Добрев.

„Пространството на Художествената галерия отново е изпълнено с изкуство и красота. Щастлив съм отново да бъда на Традиционната годишна изложба, както и на Дванадесетия рожден ден на Сдружение ГОАРТ. Всички ние имаме възможност за пореден път да се насладим на творбите на тези забележителни и талантливи горнооряховски художници. Щастие е да си заобиколен от изкуство. Но зад видимата и красива страна на нещата, стоят огромният ви труд, професионална подготовка и всеотдайност. Поздравявам ви за неизчерпаемата творческа енергия“, обърна се към художниците от ГОАРТ инж. Добромир Добрев и им пожела да продължават смело да реализират своите идеи и проекти.

Последвайте канала на

Novini.bg
253 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПЛами

2019.10.02 | 18:05

1

Като цяло мисля, че е поредното кюфте, което няма да направи нищо за града. Показва се един път на осем години и иска да спечели избори. Хората не са го виждали, а и си личи, че мисли само за пари и ядене. Никакви реални решения за Горна Оряховица. Такива, като него даги риеш с лопата преди избори

Добави коментар

Водещи новини