Тома Биков: Трябва да диагностицираме проблемите и да предложим лечение

По-гореща беше предкампанията. Предизборната кампанията вече се канализира и отвъд първоначалните емоции хората искат да чуят конкретните решения и да чуят новите проблеми. Трябва да диагностицираме проблемите и да предложим лечение.

Всички избори дават нова политическа ситуация, дори когато се преизбере дадена партия. Хората искат техните градове да се управляват по един приличен начин. На тези избори няма да се промени статуквото. За да се случи това, трябва да се явим на парламентарни избори“, убеден в представителят на ГЕРБ.

Десницата са хората, които гласуват за десните. Тя е въпрос на разбирания и припознаване в на избирателите. Не сме на различни страни на барикадата, имаме малки различия. Десницата е призвана да създава стабилност и база за развитие. Десните избиратели биват подлъгвани понякога да изберат кандидат на БСП, но няма как да си десен, ако го правиш“, заяви Биков.

Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за припомни как се е променила столицата по време на управлението на ГЕРБ. „През тези години бяха решени много тежки проблеми на София. Метрото реши проблема с транспорта на града. Кризата с боклука вече е миналото, имаме завод за боклук. Проблемите се зараждат и се решават“.

"Притеснението ми не е за София, защото ще спечелим, а за страната. Когато левицата спечели някъде се стига до разруха. Всеки град след БСП тръгва да решава основополагащите си проблеми, а не да надгражда", отбеляза Биков.

Той коментира и ситуацията, в която се намира БНТ след поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров: "Неприятна ситуация. За съжаление понякога предизборните стратегии включват подобни похвати. Нашата стратегия е да предлагаме решение на проблемите на хората, не да окупираме медии".

Коментари

 1. 2019.10.05 | 13:27

  Какво лечение бе глупак ??Вашето ли че 10 години вие управлявате !

 2. 2019.10.05 | 06:01

  Ох и аз искам диагностика и ашладисване , но от г-жа Йорданка Фандъкова.. тя е най най най най.. и аз просто не издържам вече.. Моля ви госпожо ,моля ви ..

 3. 2019.10.04 | 23:16

  Ще Кунев, ще. Не сте ли ги диагностицирали да сега? Докато поставите диагнозата болният ке умре, чедо.

 4. 2019.10.04 | 21:47

  ГЕБ ще го провалят ужасяващо лъжливите му хвалби. Заразителен е примерът от горе до долу при тях.
  А мистър Биков да си уточни информацията - София няма "завод за боклук", а завод за обаковка/балиране на боклука, който се извозва в съседни на София градове и софийски квартали в София за изгаряна. Та тъй.
  ГЕРБ е подходящо да се преименува на ПДН - партия на дългите носове.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет