Доц. Михов от ВМРО за местните избори: Мачът в нито една община не е предначертан

Разчитаме на доверието на хората, които добре ни познават и оценяват работата ни. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 доц. Милен Михов от ВМРО.

"Аз съм издигнат за кандидат-кмет от ВМРО за Велико Търново", разкри още той.

"Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – ще остане в София, ако бъде избран. Това е един изключително важен пост", каза още доц. Михов.

"Желая успех на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на местните избори. На Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на явно и омръзна да се вози на влак и иска да го смени с метро. Манолова имаше политическа кариера в БСП", коментира депутатът от ВМРО.

"Ще победи, този който направи по-добра кампания. Кампаниите ще имат значение на тези избори в София. Мачът в нито една община не е предначертан. Фандъкова натрупа негативи, но тя е един делови кмет", завърши доц. Милен Михов за предстоящите местни избори.

Коментари

 1. 2019.09.22 | 20:45

  Бля-бля-бля

 2. 2019.09.22 | 19:37

  К,ВА ПАРТИЯ СТЕ ВИЕ БЕ ,ВМРО.
  СЪС СЛАВАТА НА ХОРА ОТ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЛАПАТЕ.
  БИЛИ НАСЛЕДНИЦИ, НА КОЙ?
  АЗ СЪМ НАСЛЕДНИК НА СПАРТАК:):):)

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет