Десислава Иванчева не се яви на брифинга за чатовете за сваляне на Иван Гешев

12 септември 2019 10:55

Десислава Иванчева не се яви на брифинга за чатовете за сваляне на Иван Гешев
© Булфото (архив)
1253 1

Бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, която е подсъдима за подкуп, не дойде на насрочения от нея брифинг за медиите, на който се очакваше да говори за публикуваните срещу нея компрометиращи материали в медиите преди дни.

Иванчева беше осъдена на първа инстанция, но обжалва. Нейната бивша заместничка Биляна Петрова обяви, че няма връзка с нея. Тя очакваше самата Иванчева все да се включи в брифинга, но това не се случи, предаде БТА.

Петрова обясни, че компроматите са поредният фарс. "Повтаря се схемата с ареста. Но вместо да се включи прокуратурата, се включват други лица", каза Петрова.

По думите ѝ целта на всичко това било хората да се страхуват, да не ходят на протести, а освен това да се дискредитира самата Иванчева. Петрова представи екипа, с който ще работят за изборите. Един от членовете му е инж. Иван Сълков, който заяви, че нещата в София се правели през пръсти.

"Никой нищо не прави и това ни омръзна", посочи Сълков.

От екипа на Иванчева и Петрова посочиха, че най-важното остава чистият въздух, спиране на презастрояването и запазване на зелените територии. Това можело да стане с мораториум за две години, в рамките на който няма да се строят жилищни и офис сгради.

Мая Йорданова
1253 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кико

2019.09.12 | 17:12

1

Наглоста и няма край. Да те осъдят за подкуп и да искаш да даваш съвети!

Добави коментар

Водещи новини