Вежди Рашидов: И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни

  • 05 септември 2019 08:05

  • 867
  • 5
Вежди Рашидов: И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни
© Булфото (архив)

И тези, като всички избори, ще бъдат неприятни. Черният ПР минава границите на правене на политика. Политиката са позиции и платформи. Ще ги видим, но зад тях ще има много компромати. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов в сутрешния блок на БТВ.

"Не знам защо гледаме на София като салам, който някой трябва да яде. В София живеем много хора, това е жив организъм", категоричен бе той.

"Разликата от това да се говори и да се прави политика е голяма. София няма нужда от експерименти. Имаме нужда от града, не от кмета", разкри Рашидов.

"Манолова е активен човек, към нея имам симпатия. Фандъкова свърши много работа. Тя може да се обърне и да покаже свършените неща", допълни депутатът от ГЕРБ.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е правил грешки, но никога не ги е отричал, когато трябва да се стабилизира го прави. Не джипа, а самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе и се стегна след експеримента на президентските избори", коментира още той.

"Кой ходи и чупи Ларгото, ние ли, не ние ходим по стъклата. Там не е място за скейтборди. Ами тези момченца, които ходят с камера по столицата и снимат, а дърво не са посадили. Нека някой да “спаси” София от тях. София никога не е бил толкова хубав град, колкото е сега", завърши Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
867 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Отвратен

2019.09.05 | 11:49

5

Безсрамен подмазвач!

Bay ganyo carvula

2019.09.05 | 10:42

4

Tozi govori prikazki ot 1000 i edna nojt .nejtasnik

2019.09.05 | 09:32

3

Я се скрии бе мултигрупска воня !

Неприятните за СДС неща

2019.09.05 | 08:41

2

са полезни за България. 30г. неоколониализъм, безсрамен гъ.золиз на ковбойски и евро-съюзни зaдници, достатъчно, време е народът да заживее достойно, а сините хрантутници да строят Белене.

Гражданин

2019.09.05 | 08:21

1

Вие, политиците ги правите такива! Хората нямат вина, а и не са определящи в нищо! Просто гласуват! Цялата организация, настроения, пропаганда и агитация, провеждане и пресконференции ги правите Вие! И медиите! Нали са четвъртата власт, та и те имат вина!

Добави коментар

Водещи новини