Ивелина Василева присъства на литературна сбирка под наслов "Европа през очите на люлинските творци"

  • 10 май 2019 16:45

  • 122
  • 0
Ивелина Василева присъства на литературна сбирка под наслов "Европа през очите на люлинските творци"
© ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва присъства на литературна сбирка под наслов "Европа през очите на люлинските творци".

Инициативата е посветена на празника на Люлин и Деня на Европа – 9 май. Тя се проведе в културен център Люлин, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва поздрави присъстващи и им пожела творческо вдъхновение. Тя подчерта, че ще работи за подобряване качеството на въздуха и по-чиста околна среда. Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва добави, че е важно да запазим чистотата на водите и ще работи за изграждане на екологична инфраструктура.

Кандидатите на ГЕРБ ще продължат да следват своята политика за по-чист въздух. Предприетите мерки за чиста околна среда включват подмяна на уредите за отопление на твърдо гориво с по-щадящи околната среда, екологичен транспорт, енергийна ефективност. Една от целите е потреблението на пластмаси за еднократна употреба да бъде намалено, а преднамереното използване на микропластмаси да бъде ограничено.

„България заема достойно място в Европа и трябва да го защитава. Европейската солидарност спомага за модернизацията на българските региони и реализирането на обществено значими проекти, които всекидневно подобряват средата на живот в страната“, добави Василева.

По време на литературното четене кметът на Люлин представи авторско произведение, написано специално за празника на района и посветено на неговите съграждани.

Поетите и писателите към литературен клуб Люлин също представиха свои произведения.

На събитието присъстваха общинският съветник Ботьо Ботев, Екатерина Йорданова и Татяна Георгиева, както и кметът на Илинден Иван Божилов.

Литературното четене се провежда за трета поредна година по инициатива на кмета на район Люлин Милко Младенов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини