Ивелина Василева: ГЕРБ налага коректен стил на управление в България

  • 10 май 2019 11:20

  • 354
  • 5
©

Благодарна съм, че получих доверието да бъда част от кандидатите за представители в ЕП от България на ГЕРБ и СДС. Предстоят ни важни избори за България и за Европа. Това заяви в интервю за Izbori.bg кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва. Тя заяви, че се гордее, че представлява политическата сила, която се е доказала в години, че разполага с личности с голям опит и познания.

Василева бе категорична, че трябва да се подобри средата на живот у нас.

Тя поясни, че ако стане част от следващия ЕП, ще се бори да няма двойни стандарти в ЕС нито по отношение на храните, нито по отношение на третирането на държавите членки в Съюза, защото няма втора ръка хора и втора ръка държави.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва коментира и поведението на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, както и искането на БСП Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да излезе в отпуск, защото се използват държавни средства за финансиране на кампанията. Тя напомни, че има ясни разяснения за използването на финансови средства по време на една предизборна кампания. 

,,Не е редно да се използват фалшиви новини", каза тя. Според нея обвиненията към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са неоснователни. Василева даде пример  днешното решение на НС за създаване на медицински факултет към университета "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас. "Това е изключително важно решение, а колегите от БСП не се включиха в дебата за него и не го подкрепиха'', заяви  Василева.

По думите ѝ днес държавният глава не само трябва да казва, но и да доказва, че е равно отдалечен от всички политически сили. 

,,Изявленията на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на са изцяло в полза и в синхрон на БСП. Това е явна подкрепа на позициите на опозиционната сила, която е построила своята кампания на обвинения срещу управляващите'', каза Василева.

Тя коментира и дали според нея ще има предсрочни избори. По думите ѝ няма основание за такива.

,,Към настоящия момент бюджетът на държавата се е увеличил с близо 39%'', напомни Василева и обясни, че всички показатели показват, че има положителна тенденция и тя трябва да продължи.

,,ГЕРБ е единствената политическа сила, която налага коректен стил на управление в България'', каза Василева.

На въпрос дали ще успеем да влезем в Шенген кандидатът за член на ЕП от България отговори категорично, че това ще се случи.

Относно бройката на евродепутати, които ще влязат от ГЕРБ и СДС в Европарламента, Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва заяви, че не се ангажира с цифри, но целта е те да бъдат максимално повече.

Последвайте канала на

Владимир Василев
354 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.05.10 | 12:29

5

grobarska podlogo grob nalaga samo genocid vav balgaria i pri kradci karo tiah korektnost niama.

2019.05.10 | 12:17

4

БРАВО НА ГЕРБ! ИСТИНСКА ДЯСНА ПАРТИЯ!

2019.05.10 | 12:11

3

ГЕРБ налага еднолична диктатура на управление.

2019.05.10 | 12:00

2

ГЕРБ ГРАДИ, БСП СМЪРДИ

????

2019.05.10 | 11:51

1

КОЙ,КОИ от "ГЕРБ" правят това "другарко-госпожо" Василева: Борисов,Цветанов,Цачева,Винеткова,Теменужка.................?! КОЙ,КОИ "другарко-госпожо" Василева?! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини