Мария Габриел в с. Ресен: Грижата за децата е отговорност за бъдещето

  • 10 май 2019 16:04

  • 398
  • 3
Мария Габриел в с. Ресен: Грижата за децата е отговорност за бъдещето
© ГЕРБ

Грижата за децата е отговорност за бъдещето.

Това заяви във великотърновското село Ресен българският еврокомисар за цифровата икономика и общество, и водач на листата на ГЕРБ за предстоящия европейски вот Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, съобщиха от пресцентъра на партията. Заедно с кмета на старата столица Даниел Панов, в централния парк на Ресен тя присъства на празник, с който официално бяха открити нови фитнес съоръжения и детска площадка за занимателни игри.

„Поздравявам кмета на село Ресен Йорданка Колева и кмета на Великотърновска община Даниел Панов за инвестицията в нова детска площадка и фитнес на открито. Спортът е активност, но и дух. Пожелавам тези съоръжения, които открихме в Световния ден на физическата активност, да дават възможност на децата да балансират между ученето и свободното време, да ги зареждат с енергия. Нека тази площадка се оглася от детски смях, да бъде място за социални контакти и да прави Ресен живо българско село на традиции и бъдеще", каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

На събитието присъстваха жители на с. Ресен, както и млади местни спортисти. Със събитието бе отбелязан и 10 май – Световен ден на физическата активност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
398 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.10 | 23:50

3

На другарката Габриел да и' е жива и здрава пyткaтa, че без нея е за никъде.

Така ли и

2019.05.10 | 16:51

1

Колко деца има другарката Габриелова? Хайде да иде да оправи първо собственото си бъдеще и после да мисли за останалите!

БОЙКО НЕ МОЖЕ

2019.05.10 | 21:00

2

Бащето не може да има деца от другарката си Габриел.Импотентен е .Човек от народа.Нали е комунист.

Добави коментар

Водещи новини