Тома Биков за Апартаментгейт: Кръвопускането в ГЕРБ ще е здравословно

  • 08 май 2019 10:52

  • 400
  • 4
Тома Биков за Апартаментгейт: Кръвопускането в ГЕРБ ще е здравословно
© Булфото (архив)

Кръвопускането в ГЕРБ след скандала с апартаментите е здравословно. Този коментар направи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в първия работен ден на депутатите след великденската ваканция.

„Надявам се подобни процеси да протекат и в опозицията“. "Те единствени остават в прехода, а се борят срещу него“, изстреля Биков по адрес на БСП.

„Никой от нашите депутати няма да си позволи да атакува персонално някой от нашите коалиционни партньори", добави той.

"Винаги ще помним кои сме в управлението. Коалиционни партньори сме с "Обединени патриоти" и трябва да изпълняваме предизборната си програма", коментира още депутатът от ГЕРБ.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
400 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PR тактики

2019.05.08 | 13:30

4

Иначе спекулациите с некакви мизерни апартаментчета при годишно прахосване на десетки хиляди милиони живи кървави лева през доказано престъпни министерства и ведомства са същите мръсни PR номерца
както онова с КРЕМЧЕТО НА ЛЕНЧЕТО/Вижте Елена Поп тодорова която уж в ПОлша май била забравила да плати май едно кремче..
Вместо народа да скочи и да иска линч за Бойко Борисов и съучастници месеци се подиграва на Председателката на Атлантическия клуб в София/ бивша преводачка на Другаря Тодор Христов Живков

2019.05.08 | 13:25

3

Хиляди милиони ограбени от бедния народ са похарчени за нагло корупционни хотели,къщи за гости,вилни селища подарени заедно с супер модерни джипове и други екстри на спонсори на партиините групировки маскирани като партии/или вижт еги какви са по списъци в банките и Министерство на земеделието и горите Оперативна програма развитие на селските региони..

За една "скромна" къщичка за гости с шест гаража на 4 етажа народа плаща годишна лихва от 300 000 лева /Ползва се за кеф на доганов спонсор

Кърджалии

2019.05.08 | 11:28

2

На масовият хайдутлук, герберите казват кръвопускане и се надсмиват над него. Нека глупаците, чиято кръв са пуснали, пак да гласуват за тях.

Пипи

2019.05.08 | 11:28

1

Затвор за ексдепутат от ГЕРБ от Пиринско с няколко семейни еврокъщи за гости ( Димитър Гамишев) ?Новината е от благоевградска медия .

Добави коментар

Водещи новини