Александър Симов: Аз мога да попитам носи ли Тома Биков женско бельо

  • 04 април 2019 20:41

  • 6776
  • 27
Александър Симов: Аз мога да попитам носи ли Тома Биков женско бельо
© Пресцентър БСП (архив)

Тази информация не е нова и още тогава беше възприета като виц и анекдот, и тя продължава да бъде такава. Когато имаш сериозни източници в тази ситуация ги назоваваш и показваш. Нивото на обвинение на ГЕРБ е такова, че подозирам, че източник им е някоя телевизионна врачка от кабелна телевизия. А колкото до отправеното предизвикателство от Тома Биков към Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да отговори веднага - по същата логика аз мога да попитам носи ли Тома Биков женско бельо, ако не отрече приемам, че отговорът му е да. Това каза Александър Симов от БСП в предаването "Денят on AIR" по BulgariaOnAir по повод думите на Биков от днес, че има информация, че Нинова е предложила 30 млн. лева на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, за да се откаже от лидерското място в БСП.

Властта в България се употребява, за да задоволява мезонетни страсти. Всеки българин води битката с ипотеката, а сега израства една прослойка от хора, които са се сдобили с жилища и не могат да обяснят как. Скандалът не е битовизъм, разликата в цената е ключова. Както винаги ГЕРБ действат панически с обвинението срещу Елена Йончева.  Обвинението не е доказателство за престъпление. Тя е обвинена за това, че не е знаела, че КТБ ще фалира. ГЕРБ се опитват да се спасят от щетите на скандала, но не задават морален стандарт, както се опитват да ни убедят, заяви Симов.

Дали кандидатурата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще бъде допусната в евролистата, ще реши Националният съвет, но БСП е партия с демократични механизми при взимането на решения и неговата кандидатура ще бъде подложена на гласуване. В БСП се води дискусия и е нормално, в хода на дискусията да се кажат всички аргументи. Имаше гласуване и резултатът беше в полза на Елена Йончева. Аз не смятам, че отсъствието на Станишев от листата ще бъде трагедия. БСП е мобилизирана и е в добра политическа кондиция. АБВ и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в извършват политическо мародерство, за да разсеят гласовете на БСП. АБВ действа като маша на ГЕРБ. През 2016 година Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за "изпъди" АБВ преди президентските избори и това беше най-мъдрият й политически ход, коментира още Александър Симов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6776 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
ГРОБАРИЯ

2019.04.05 | 13:45

27

ДА НОСИ ПО ПОРЪКА НА ТИКВАТА И ТО ПРАШКИ В ЧЕРВЕНО

ГРОБАРИЯ

2019.04.05 | 13:44

26

ДА НОСИ ПО ПОРЪКА НА ТИКВАТА И ТО ПРАШКИ В ЧЕРВЕНО

2019.04.05 | 11:34

25

Не знам дали Биков носи женско бельо или не, но като те гледам, съм сигурен, че ти носиш! Тежко и горко на държава, в която типове като теб са социално значими фигури. Недостойни плазмодеи и предатели ! Или ви измитаме на боклука, или загиваме. Браво на ГЕРБ, че ви изхвърли - вас и турците от управлението. За 20+ години съвместен бандитизъм в съучастие със СДС и ДПС съсипахте Родината. Сега гледате по телевизора и злобеете. Браво на тях!

хахо

2019.04.05 | 06:45

24

Точно госпожа Симова е голяма специалистка по женското бельо.

Остап Бендер

2019.04.05 | 01:46

23

Все нови и нови лайнопръскачки.

Олелееееее

2019.04.05 | 00:19

22

Това джудже е много противно !!!

2019.04.05 | 00:11

21

Пак и.д.и.о.т.ч.е.т.о на БСП! Леле, колко е зле това човече!

Нане

2019.04.04 | 23:50

20

Айде бе, Йончева не знаела.... А 96та година,преди Виденовата зима и хиперинфлацията, колко верни на БКП хора получиха указания да обърнат спестяванията си в долари.... на останалите обраха спестяванията, разсипаха живота и сега вижте ни, ние от БКП им предлагаме нашата нова визия... как по-тънко да ги ограбим отново..

Цецоу

2019.04.04 | 23:47

19

Оставам с впечатление , че тук двама педерасина си разменят реплики и нищо по същество просто ей тъй и нищо по темата , дори и те не вярват на своите !

пази боже

2019.04.04 | 23:06

18

Този се изявява като адвокат на зомбито-милиончева, такова напъване и хвърчене на слюнка...ужасно противна свинска физиономия.

Добави коментар

Водещи новини