Цветанов пред МГЕРБ: Предстоящите избори са ключови и ще дадат насока за местния вот

  • 24 април 2019 21:33

  • 757
  • 9
Цветанов пред МГЕРБ: Предстоящите избори са ключови и ще дадат насока за местния вот
©

Срещнах се тази вечер с младежите от ГЕРБ-София и ГЕРБ-София област. Пред младите хора заявих, че предстоящите избори са ключови и ще дадат насока за местния вот. Политическите опоненти на ГЕРБ залагат на агресивна политическа кампания, насочена срещу реалните резултати от работата на успешните кметове на ГЕРБ, които са успели да завършат дълго чакани от гражданите проекти. Това написа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Фейсбук и добави:

Посочих, че за нас е важно да бъдем активни в разговорите и срещите с хората. Нека продължим да изпълняваме ангажиментите си и с дейността си да допринасяме за модернизацията на населените места в страната. Така вярвам, че все повече млади хора ще решат да останат в България и тук да търсят своята професионална реализация.

В рамките на срещата отново подчертах колко важни за партията са младите хора, защото със своята активност и креативност те са двигателят и сърцето на ГЕРБ.

С младежите коментирах и днешния жребий за предстоящите европейски избори. Заявих категорично, че 12-и номер е добър за нас. 12-та победа за 12-години ГЕРБ.

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и заместник-министър на външните работи обясни, че всеки български гражданин може да се гласува свободно в консулствата и посолствата на страната ни в ЕС - за тези които ще пътуват по време на вота.

В срещата взеха участие и председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, председателят на МГЕРБ-София област Васил Цветков, както и членове на структурите на младежките организации.

Novini.bg
757 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.04.25 | 02:12

6

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ 
ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ "
ГЛЕДАИТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
Затвор за виновните за сегашното положение на държавата.
30 годишен геноцид.
Ако мислите като него, агитирайте за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ"
ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСЪВАТЕ НЕ ОСТАВЯИТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪСТАВА НА ПАРЛАМЕНТА.

И ти с и прост

2019.04.25 | 08:13

9

Кой ще гласува за малоумници,, дето се мислят за нещо повече от управляващите ?

Пркртрата спи

2019.04.25 | 05:43

7

E стига де. Иванчева получи 20 години за подкуп, а апартаментгейт е апартамент-подкуп. Вместо този да е зад решетките ще ни дава акъл, съветва и разпределя НАШИТЕ ПАРИ и ние трябва да го слушаме и одобряваме. Ехоооо, това не е карлуково.

До простия тъпанар

2019.04.25 | 08:11

8

Иванчева е с зоказани престъпления !

Ти правиш ли разлика между доказани и измислени ?

Дартанян

2019.04.25 | 01:42

5

Ех завиждам на “Цецо Баба” и неговата шайга крадлива,И аз искам да открадна така спокойно милиони от хората да имам фирми с поставени лица,апартаменчета напред назад бизнес в щатите и накрая ей така за кеф да си подам оставката и да се оттарва от всичко безнаказано и да си гледам живота до краят на животат ми с кеф! Тези предатели и подметки станаха с предателство и доносничество политици но вината си е наша нали на Българите това ни си е ген да предаваме! И сега какво доживяхме да чуваме в България,учи сине за да можеш да крадеш и да си безнаказан един ден!За съжаление това е самата истина.

Каква идилия!

2019.04.25 | 00:52

4

Един възпитаник на училището за бавноразвиващи се във Вършец, ИЗНАСЯ ЛЕКЦИЯ ПО ГЬОНСУРАТЛЪК на РАПОНЮГЕНД(съставен, предимно от подобни нему)

ГРОБАРИЯ

2019.04.24 | 23:57

3

ПО ПЪТИЯ НА ЦАРИЯ.ИЛИ ПЪТИЯ ПРИ МЕН .ТРЕТИ ВАРИАНТ ЦЕНТРАЛНИИЯТ ЗАТВОР.СЕГА СТЕ ВИЕ НА РЕД ДА ИЗБИРАТЕ.НО ЧЕТВЪРТИ ВАРИАНТ НЯМА НЕ СЕ ХАБЕТЕ .НАРОДА НЕ РАЗРЕШАВА.НАРОДА ТОВА Е ОДРЕДИЛ И ТОЧКА.

2019.04.24 | 23:53

2

Само голям ЙУХ за ГЕРБ ! Цяла България разбра че са крадци , а Цветанов е от най - големите !

2019.04.24 | 22:29

1

Долно корумпирано кoпиленце.

Добави коментар

Водещи новини