Цветан Цветанов участва в залесителна инициатива в Девня

Днес в Девня имах удоволствието да участвам в залесителна инициатива, която се проведе в новия парк на града. Заедно с областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, народните представители Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова, Нели Петрова и Владимир Вълев и общинските съветници от ГЕРБ засадихме 28 дръвчета - липи и кипариси. Това написа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Фейсбук.

Цифрата не е случайна, тъй като точно 28 са и страните-членки на Европейския съюз. Споделих, че искаме с тази залесителна инициатива да дадем един градивен и позитивен старт на предизборната кампания и по този начин да се различаваме от политическите ни опоненти, чието агресивно и провокативно поведение отблъсква хората.

На площ от около 30 дка, където преди се е простирал разсадник, в индустриалния град се изгражда паркова среда с детска и спортна площадка, скейт зона, велоалея. „Поетапно попълваме и алея с бюст-паметници на национални герои и бележити личности, оставили отпечатък в историята на България. Предвиждаме и строителството на православен храм, посветен на светци, които са живели по нашите земи - в древния Марцианопол. Предстои да има и още атракции за детски игри и забавления”, разказа кметът на Девня и общински ръководител на ГЕРБ.

Коментари

 1. 2019.04.27 | 13:19

  След време между дръвчетата виждам тризонети,тераси, суджуци и ало Банов,аз съм ...

 2. 2019.04.23 | 23:50

  И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
  ***************************************************************
  Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

 3. 2019.04.23 | 23:43

  Това е ЕДИНСТВЕНАТА МУ ПОЛЕЗНА(не вредна за България) РАБОТА ЗА 10 ГОДИНИ!

  Малък е шанса, фиданките да се хванат.

 4. 2019.04.23 | 22:02

  помияр мазен , бита карта си , ще трябва да свикваш с лопатата , защото в затвора доста канали ще копаеш .

 5. 2019.04.23 | 20:57

  Шайката никаква реклама не може да я спаси.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет