Политолог: Никой не остава ненаказан, ако променя имотното си състояние, докато е на власт

  • 24 април 2019 09:26

  • 876
  • 0
Политолог: Никой не остава ненаказан, ако променя имотното си състояние, докато е на власт
© БНТ

Никой не остава ненаказан, ако променя имотното си състояние, докато е на власт. Тези, които извадиха картата с имотите се надяваха да ловят риба в мътна вода, но сега водата се размъти до голяма степен. Това заяви политологът Стойчо Стойчев в сутрешния блок на БНТ.

"По принцип на евроизборите избирателната активност е изключително ниска, но сега може би ще бъде още по-малка и ще спечелят партиите с най - голяма мобилизация на гласоподавателите. Такава например е ДПС. От отлива на активност губят малките партии", каза още той.

"Големият печеливш сега наистина е ДПС. "Апартаментгейт" е един страхотен подарък за ДПС, защото не те измислиха скандала, но ефектът ще е именно в тяхна полза", допълни Стойчев за скандала с апартаментите.

Според него ГЕРБ биха има ли 6 евродепутат, БСП - 5 и ДПС - 4. "Остават още два мандата. Единият най - вероятно ще е за ВМРО и един може би ще бъде на Демократична България", обясни политологът. 

"ПП Воля ги няма в играта, защото това е партия на протеста. Хората, които гласуват за Воля, на тези избори няма да отидат до урните", смята Стойчев.

На въпрос, свързан с преднината на БСП на евроизборите, Стойчо Стойчев отговори, че най - лошото, което може да се направи в предизборно време е да се вярва на социолозите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
876 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини