Йончева: Апартаментите и частните асансьори са само върхът на айсберга

  • 04 април 2019 18:35

  • 7519
  • 37
Йончева: Апартаментите и частните асансьори са само върхът на айсберга
© Булфото (архив)

Страната се намира в парламентарна криза и тотална липса на доверие в институциите. Нужни са нови избори, защото това е възможност за рестарт на цялата система. Това заяви говорителят на ПГ на "БСП за България" и водач на листата на левицата за изборите за ЕП Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в в "Червена линия" по радио "Фокус".

Тя коментира, че след като и човекът, който оглави антикорупционната комисия, вече е обект на подигравки, сме достигнали дъното. Йончева припомни, че социалистите са поискали отстраняването на Пламен Георгиев като председател на КПКОНПИ.

Той трябва да си тръгне, а не  да си взема дълга отпуска, за да бъде спасен от отговорност и след няколко месеца да се върне обратно", категорична бе Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в. Народният представител припомни, че председателят на КОНПИ е бил избран от новата коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС и ВОЛЯ. "Няма начин една комисия да реши, какъвто и да е проблем, ако тя се избира от управляващите, които и да са те, затова очакваме на КСНС при президента да бъде повдигната темата за корупцията и как държавните институции могат да се справят с проблема, заяви Йончева, цитирана от пресцентъра на БСП.  

Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в коментира и статията, публикувана във влиятелния немски ежедневник "Щутгартер цайтунг" със заглавие - "Корупцията в България", придружена от снимка на  Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тя добави, че в нея пише, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е най-известният търсач на изгодни сделки в България, който изглежда не измъчван от угризения на съвестта и добави, че в текста се говори и за лобисткия закон на ГЕРБ за небостъргача "Златен век". "Пред Европа правителството на Борисов има своето официално лице на корупцията - Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той трябва да отговаря пред закона, а не само пред своята съвест", категорична бе Йончева.  

Тя припомни думите на Цветанов, който наскоро е заявил, че няма кой да го накаже. Той каза, че излиза още по-силен от парламента и добави, че вместо Цветанов, ще видим "Цветанов плюс". Какво означава "Цветанов плюс", запита Йончева. Тя попита още, дали това означава, че той вече подготвя мащабни манипулации на изборния процес. Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в припомни и написаното в последните доклади на ЕК и Държавния департамент на САЩ, в които се говори за корупцията по високите етажи на властта. Това, което виждаме с апартаментите и частните асансьори, е само върхът на айсберга. ГЕРБ си купиха дори лъвчето - символът на СДС, категорична бе тя.

Водачът на листата на БСП за европейските избори заяви, че  Европейският съюз е единственият шанс в България да има справедливост, хората да живеят достойно и да имат достойни доходи. В последния доклад на групата на "Зелените" в ЕП се казва, че от корупцията у нас изсмуква 11 млрд. лв. всяка година. Затова тези европейски избори са много важни за България, защото това е и вот на недоверие към ГЕРБ. Когато те си отидат, ще има възможност за нормализиране на политическия живот в България, категорична бе Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в

Константин Тодоров
7519 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Киро

2019.04.06 | 19:15

37

А БКП целите в бело!!!

Тц тцт

2019.04.06 | 16:29

36

Много тъпи тия герберски тролове с пет думи в речника!!?

Тц тцт

2019.04.06 | 16:28

35

Много тъпи тия герберски тролове с пет думи в речника!!?

2019.04.05 | 13:15

34

Елена, права си. Това е само върхът на айсберга. В основата му са бандитската приватизация рязане на заводи, банкови фалити, обрани спестявания. Що не разчоплиш там? Ти знаеш и доста подробности около КТБ. Що не копнеш и там, или те е страх, че ще изплуват и твоите офшорни бакии и отношенията ти с Цецо (Василев, а не Цветанов). Я изплюй камъчето за твоя скромен офшорен принос в аферата КТБ! Айде!

Отговори

Лудото Ленче

2019.04.05 | 11:23

33

Тази крадла иска справедливост - Защо само тя трябва да лежи за кражби !

Мишето Миков

2019.04.05 | 11:21

32

Луеле Луенче Лудо. Ами ако поглуеднат твоито деклалации и на длугалите от БСП-то

Диди

2019.04.05 | 06:47

31

Точно тази алчна хиена трябва да си затвори устата и да млъкне. Затънала е до шия, а се прави на девственица.

Габриел Марков

2019.04.04 | 21:30

23

Вярно е, това е върхът на айсберга. А под водата е интереса от къде да мине газопровода от Турция за Сърбия - не през България, а през Гърция и Македония и преди това с разклонение към Италия. Друго са и самолетите. И САЩите нямат интерес от газтръба през БГ. Плащаме самолети сега, а ги получаваме след 5 години, или на куково лято. Как се мляскат Ципрас и Заев. Чак смешно. А Паси приглася - искаме ядрени бази, но ние си го знаем, винаги е рупор против националните интересите на Бг или може вижда малко по напред.

Generalissimo FRANCO

2019.04.05 | 04:06

30

Елена Йончева едва ли е искрена, като заявява, че бъдещето на страната ни е в ЕС. Тя нееднократно дискредитира България пред ЕК и със своите активни мероприятия цели: хаос, предсрочни избори, служебно правителство (на Румен Радев), прекратяване сделката за Ф-16, ревизия на постигнатото от кабинета "Борисов 3" за интегриране на Западните Балкани в ЕС/НАТО.....Елена Йончева е най-вероятно служител на ГРУ-Москва с чин полковник! Тя е национален предател!

Елементарен начин за подмяна на темата!

2019.04.04 | 21:21

22

Може да е всякаква, НО ПО ВАЖНОТО Е ДАЛИ КОЕТО КАЗВА Е ИСТИНА!

Коментирайте думите ѝ!

Кентавър

2019.04.04 | 23:32

29

чуй кой говори, не гледаш какво прави, как е "наследила" имот за 2 милиона, а вярваш на внушения. комунягите изкрадоха всичко - банки, пенсионни фондове, продадоха дълга два пъти, и сега вият на умряло, че не са се докопали до еврофондовете, и че хората живеят, пътуват, учат навън до отрочетата им - до едно на Запад. А ти вярвай, че като Русия няма по-добра...

Далайлама

2019.04.04 | 23:04

28

Днес намеси и невръстното си дете в лъжите, си, г-жа Безочливост. Уж питало " защо един чичо по ТВ я наричал кучка..."Това няма как да е чуло детето, щото не се е случило, знаем какво каза точно Борисов, които са гледали. Товa, че се е припознала ...е добре, но дори изпечени мафиоти не използват децата си в мръсните си сделки...Тази е тотална мерзавка деградиралала!

Добави коментар

Водещи новини