Цветан Цветанов посети варненските села Здравец и Царевци

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, заедно с областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, както и с народните представители от Варна, посетиха две села в община Аврен – Здравец и Царевци. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

На европейските избори трябва да гласуваме за тези партии, които ще работят за сигурност и просперитет в Европа“, заяви Цветанов пред жители на с. Здравец, където той посети ремонтираното читалище.

Хората там споделиха с него възмущението си от агресивните послания и поведение на политическите опоненти на ГЕРБ, като използваха възможността да благодарят на представителите на партията, че винаги са поддържали близък контакт с тях.

На въпрос за бъдещето на АМ „Хемус“ и на останалите важни инфраструктурни проекти за региона, Цветанов обясни, че правителството ще продължи да инвестира в модернизирането на населените места в страната и предпоставка за това е разумната финансова политика и икономическият растеж. „Благодарение на излишъка в бюджета правителството имаше възможността да задели 1,35 млрд. лв. за доизграждането на АМ ‚Хемус“. Очаква се до 2024 г. цялото трасе на тази ключова пътна артерия да бъде завършено. За да стигнем докрай, трябва да запазим стабилността в държавата, икономическия растеж, както и доверието на хората“, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

Той поздрави кмета на Аврен Емануил Манолов за активната му работа, която води до подобряването на средата за живот в населените места в общината. На свой ред кметът Манолов изтъкна ролята на европейските и държавните средства за всичко това. Той припомни, че правителството отпусна само за последните 12 месеца 500 хил. лв. за уличната мрежа в общината. Градоначалникът обясни, че със съдействието на МОН се обновява детската градина в с. Приселци.

Народните представителите от ГЕРБ-Варна Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова и Владимир Вълев дариха книги за читалищната библиотека в с. Здравец.  Жестът е по повод Световния ден на книгата и авторското право и беше приет с голяма благодарност. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пожела на фолклорния състав към читалището да продължи да пази традициите и българската култура.

По-късно Цветанов, областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних и народните представители Павел Христов, Таня Петрова, Емилия Милкова и Владимир Вълев посетиха и село Царевци, където местното читалище „Христо Смирненски – 1919” предстои да отбележи своя 100-годишен юбилей. Жителите на селото поздравиха кметът на Аврен Емануил Манолов за усилията, които полага за подобряването на инфраструктурата. Те също така изказаха своята признателност за подкрепата на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, което през 2015 г. отпусна 110 000 лв. за ремонта читалището.

По време на събитието бе изтъкната дългогодишната традиция общината да отпуска на абитуриентите си по 200 лв., както и да поема семестриалните такси на тези от тях, които решат да продължат образованието си. Тази година подкрепа ще получат над 100 абитуриенти.

„Успешен е този кмет, който работи в синхрон с изпълнителната и законодателната власт. Такъв е кметът на Аврен – Емануил Манолов. Вярвам, че на 26 май гражданите ще подкрепят ГЕРБ и усилията ни да увеличим европейския бюджет на България за следващия програмен период с 4 млрд. лв. Тези средства наистина могат да решат проблемите на българските населени места, а не агресията и омразата“, посочи Цветанов.

Народните представители от ГЕРБ-Варна отново подариха книги за читалищната библиотека и пожелаха светли празници на всички.

Коментари

  1. 2019.04.23 | 23:32

    Присъствувах днес на една такава среща,но на нея чух възмущението на хората от вас и вашето говорене,че се подобрява живота на народа,но те питаха на кой народ и реално има ли две класи в държавата ни-едните с много имоти,другите спящи на пейките и то гладни.Питаха как едни печелят огромни пари,а други живеят с по 500 лева заплати и по 200-300 лева пенсии

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет