Весела Лечева: БСП избра листа с ярки и доказани личности

  • 15 април 2019 09:06

  • 682
  • 3
Весела Лечева: БСП избра листа с ярки и доказани личности
© Булфото (архив)

„БСП показа, че е отговорна и демократична партия. Листата, която избра НС на БСП, е с ярки и доказани личности. Всеки намери своето представителство в нея и партията ни ще излезе единна в кампанията за евроизборите“. 

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия пред БНР. Според нея българската общественост е видяла безсилието на управляващите. „Тяхната листа беше спусната. Нямаха и конкретна програма. Нашата листа е готова да защитава каузи и българските интереси“, категорична е тя. Лечева уточни, че  извън листата, която е предложила Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, има само две нови имена. „Никога за нас не е стоял въпросът за подредбата, защото от 1 до 17 място са доказани хора, с качества и готови да защитават каузи. Ние не предлагаме готова листа. Всичко се случва след дебати. Ние сме много различни от ГЕРБ. На тях им казват деня и часа, когато да си подадат оставки или да ги назначат“, коментира народният представител.

По повод включването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в листата, тя подчерта, че това е решение на Националния съвет на партията. „Мнозинството определя позициите, които трябва да следва партията. Но всеки има мнение, което е споделил на пленума“, каза още Лечева.

„Имаме една цел – да спечелим тези избори и да променим порочния модел, по който се управлява държавата. Всякакви спекулации, че БСП е разделена, са абсолютни неверни“, каза още Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия. Тя призова опонентите на БСП да гледат собствените си проблеми, особено след тежките скандали, които понесоха, защото вътрешното им напрежение може да им коства много. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
682 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.04.15 | 10:38

3

Добре щеше да е ГЕРБ също да покажеха и тяхното гласуване за кандидатите си да разберем кой колко гласа е получил на те хния съвет,но там такива теми са табу,просто Цветанов прочита списъка,всички пляскат и готово

така е

2019.04.15 | 10:30

2

все ярки крадци и мошенници, доказани червени катили!!!!!!!

Умник Гюро

2019.04.15 | 10:29

1

В списъка липсват имената на Бенчо Бенчев, неговият съветник Митю Очите, Баневи, Ветко Арабаджийски, Миню Стайков, Гергов и много други видни комунистически приватизатори и борци за финансова справедливост!

Добави коментар

Водещи новини