Иван Кръстев: Нинова ще направи всичко възможно за успеха на БСП на изборите

  • 15 април 2019 17:50

  • 931
  • 6
Иван Кръстев: Нинова ще направи всичко възможно за успеха на БСП на изборите
© Кадър: БТВ

Не бих определил ситуацията на пленума като драматична. Това беше един изключително продължителен и обстоен дебат относно подреждането на самата листа, а тя е наредена съгласно устава на БСП, според който крайният и окончателен вид има Националният съвет на партията. Това обяви в предаването "Лице в лице" по bTV Иван Кръстев, кандидат за евродепутат и шести в листата на БСП за европейските избори.

,,Пленумът взе своите решения. Дебатите приключиха успешно, листата е гласувана с мнозинство и тя е на БСП, т.е. на всеки един от нас'', добави той.

Иван Кръстев посочи още, че корупцията не представлява само вътрешнополитически въпрос.

,,Корупцията е и европейски проблем. Колко пъти са поставяни темите за корупцията и прането на пари? И въпреки това в рамките на мандата на този Европейски парламент бяха създадени само три извънредни комисии. Така че въпросите, които поставя г-жа Йончева, не се изчерпват само във вътрешнополитически план'', коментира кандидатът за европейски представител.

,,Относно Истанбулската конвенция смятам, че в България вече има ясно становище на Конституционния съд, който постави под съмнение много ценностни въпроси от конвенцията. Както знаете, БСП е взела своето решение по този въпрос и то е против Истанбулската конвенция в този ѝ вид'', отбеляза той.

,,Не мисля, че номинацията на Иво Христов е била някаква изненада. В крайна сметка Христов е човек с отявлено леви убеждения и като такъв събира много симпатии сред левите хора у нас'', допълни още Кръстев.

,,Листата винаги е на Националния съвет, а г-жа Нинова със сигурност е човек, който не бяга отговорност. Убеден съм, че тя ще направи всичко възможно за успеха на БСП както на предстоящите евроизбори, така и на местните избори през есента.

Владимир Василев
931 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
веселин василев

2019.04.15 | 19:43

6

Нинова твърдо . ама "твърдо" няма да спечели!!!!!

2019.04.15 | 19:12

5

Като не гласуваме за бсп, няма да влезе Станишев. Ще влязат първите четири от листата, Станишев май е пети.

????

2019.04.15 | 18:56

4

Другарю Кръстев,НИЩО повече НЕ може да направи г-жа Нинова, с името Станишев в ЛИСТАТА!? чОВЕКЪТ ИЗГОНЕН от България,като "мръсно коте",чОВЕКА ДЖЕНДЪР,чОВЕКА..............!!! Единственият ПРАВИЛЕН ХОД на другарката-госпожа Нинова в момента е ОСТАВКАТА!!! ЗАЩОТО дори и да "спечелят" "изборите" със Станишев,НИКОЙ,НИКОЙ,НИКОЙ няма да им ПОВЯРВА!!! ТОВА ще е ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ!!! Иначе няма ЛОГИКА!!! НАРОДЕ????

Умник Гюро

2019.04.15 | 18:26

3

БКП/БСП-терористи трябва да се заличи от територията на Велика България. Тази терористична групировка води война срещу българския народ от 1917г. до днес. Комунистите-сатанисти са най-голямото зло в историята на България.

дкмс

2019.04.15 | 18:24

2

много се надявам да открият вирус, който да трепе болшевики бързо...

заблуден

2019.04.15 | 18:21

1

Г- жа Нинова направи много за НЕуспеха на тези избори, както и на местните през есента.

Добави коментар

Водещи новини