Какви са сценариите за енергийната ни сигурност?

  • 04 август 2022 08:51

  • 649
  • 3
Какви са сценариите за енергийната  ни сигурност?
© Pixabay

В първия си брифинг след встъпване в длъжност, служебният кабинет обясни, че е заварил хаос в сектор „Енергетика”. Затова започва денонощна работа, която да гарантира, че ще има газ през цялата зима. За Нова телевизия и „Здравей, България” темата коментираха енергийните експерти Красимир Манов и Васко Начев.

Според Начев обявяването, че в сектора царува хаос, е тактика, която сваля очакванията на хората за големи постижения в енергетиката. По думите на експерта седемте танкера, които Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически твърди, че страната ни е договорила, съществуват и само от нас зависи дали ще ги вземем или не. „За да се случи това нещо, просто едно потвърждение трябва да се направи до 19 август. Ако не го направим, тази оферта отпада и тези танкери изчезват”, обясни той.

„Цялата тази схема, за да се стигне дотук, беше направена от небезизвестния бивш министър Александър НиколовАлександър НиколовАлександър Николов е Магистър по финанси от УНСС. През последните няколко месеца е изпълнителен, известен още като Сашо Кеша. Този човек е основният виновник да се стигне дотук”. Така Красимир Манов коментира хаоса в енергетиката. По думите му Николов и екипът му не разбират нищо от материята. 

Бившият енергиен министър от кабинета „Петков” отговори на обвинения на служебната власт

Енергийният експерт твърди, че нуждите на страната ни от синьо гориво напълно могат да бъдат покрити от количества, доставени от Турция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
649 3

Коментари 3

Добави коментар

2022.08.04 | 09:41

3
най-накрая софиянци ще се отърват от обирджийската схема Топлофикация
само да питам

2022.08.04 | 09:19

1
лекатата кирчо и оня облещения да ми плащат сметките, ако обичат!!
аха

2022.08.04 | 09:31

2
те се нагушкаха и сега бегом към някоя топла страна. А ние- надупени.

Добави коментар

Водещи новини