Колев: Проектът на Петков и Василев въплъщава надежда

  • 01 септември 2021 08:24

  • 46245
  • 39
Колев: Проектът на Петков и Василев въплъщава надежда
© Булфото

Проектът на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на е като заплаха от президента - стягайте се и сформирайте кабинет, ако не - горският ще дойде и ще ви изгони от гората. Такъв проект има огромна сила.  3 млн. българи гласуваха, къде са останалите 60%. След държането на Корнелия Нинова и на Христо Иванов още по-малко ще отидат да гласуват, бият се помежду си, което е безумие. Новото не може да дойде, старото не може да си отиде и затова ще дойде един такъв проект. Това заяви социологът Кольо Колев в ефира на Нова телевизия.

Дали е надценена или подценена идеята за този проект  - няма значение, тя въплати надежда, категоричен е още Колев.

Кирил Петков отговори ще прави ли партия

Георги Харезанов от Института за дясна политика заяви, че всеки ден се лансира подобна идея. Просто няма време за създаването на нова партия. Нищо ново и оригинално не се случва на политическата сцена, добавя той.

Последвайте канала на

Калина Христова
46245 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2021.09.01 | 15:36

39
Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

2021.09.01 | 15:34

38
.,На 19.8. са приели искането на Петков в Канада. В срок до три месеца ще се произнесат. Ами ако след три месеца му постановят отказ? Кво правим тогава) Второ - в България няма конституционна криза).... Има политическа криза. Но без значение от това, е важно кое е законосъобразно, а не кое е целесъобразно . И трето - това, че видиш ли, Петков бил толкова честен и ооооо горкия- в името на България се бил отказал от гражданство, за да ни спаси)))))) По голям виц не бях чувал, от както царя каза, че ще ни оправи за 800 дни. Петков е поредната пионка на олигарха Прокопиев, с цел овладяване на ключови сектори и усвояване на средства, както и нагъл лобизъм. Отворете си очите, че е срамота , след толкова години , отново да ви качват на черешата с изтъркани номера....

2021.09.01 | 15:34

37
Ole...ФИНАНСОВИЯТ. МИНИСТЪР. ВАСИЛЕВ. ДА. НЕ ГОВОРИ. ЗА. ПРЕСТЪПНОСТ. И. ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ,,А. ДА ОБЯСНИ НА НАРОДА КАКВО ДЪЛЖИ НА БЮДЖЕТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. А ТОЗИ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ДЕТО ПОСТАВИ ШЕФ НА НАП НЕЗАБАВНО ДА ГО ОСВОБОДИ! СРАМ И ПОЗОР! ЗАТЪНАЛИ. ДО.ГУША ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГО ДАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА. РЕД И ЗАКОННОСТ! И ЖУРНАЛИСТИТЕ НАЛИ СА СЕРВИЛНИ СИ ТРАЯТ ! СРАМ И ПОЗОР.ЗА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ ВСИЧКИ СЕ СТЪПИСАХА И.ИЗПОКРИХА ОТ.СТРАХ ДА НЕ. ГИ. РЕПРЕСИРАТ ! ВЕЧЕ И.АЗ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ МЕДИИТЕ.НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ !БРАВО НА БТВ ЗАДЕТО ЗАБРАНИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ! БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ОН ЕР!БНТ СЕ МЪЧИ ДА ОБЕКТИВНА! НО ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ.ЛИПСВА РАЗСЛЕДВАЩАТА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА

2021.09.01 | 15:33

36
+,.Петков с двойно гражданство и фалирала фирма, Василев с фалирали фирми в Лондон, дължи над 1 милион паунда и с неплатени данъци за 15 години в острови. Спецов крадец на Ддс и източил милиони, Рашков с 19 имота, Комитова и здр. Министър с нито един работен ден, по професията. Минков с нито една известна творба с баща съветник на Тодор Живков. А той е известен с това да носи развалена риба пред парламента. И главната звезда, Радев, получил 6 милиона за Грипените и 60 милиона за това, което върши сега. За това народа на есен измита тези звезди.

2021.09.01 | 15:33

35
Kомплект вървят, защото си знаят далаверите..Петков и Василев са най-брутално наглите министри в историята на демокрацията в България. Току що слушах Миленов да обяснява че Кирчо не просто е сложил свои авери на ключовите места в министреството, ББР и ДКК, но е имал наглостта да тури за адвокатска кантора на ББР тази адвокатска кантора, която работи с неговите лични фирми! Егати смяната на модела! Това даже надминава най-големите ми очаквания, макар че моите очаквания никога не са били високи! Ха-ха-ха-ха-ха! Може да се провери дали предишните министри са слагали на тая позиция, техните си адвокатски кантори и се басирам, че в нито един случай не е било така! За първи път имаме такова башибозушко отношение на министър към делата на повереното му министрество! Той го третира изцяло, като своя собственост, което е не просто скандално, направо е престъпно. Стотици пъти го гледахме по медиите как обяснява "Аз съм решил това! Аз ще направя това! Тези ми пречат да направя това, но аз ще натискам, ще ги атакувам докато ги отстраня, докато направя, това което искам!" Сякаш той единствен на света решава, какво става с икономиката на страната, такова поведение имат само босовете на мафията! За първи път виждам такава управленска безотговорна наглост въплатена в напълно случаен човек. А всички знаем, че той нямаше и представа преди 3 месеца, какво е това министерство на икономиката, какви компании и банки има към него, какви отговорности носи, но секунда след като научи вече знае какво да прави, без да пита, без да се консултира, нито с премиера, нито с Президента, които са го назначили, нито пък със съветници и експерти. Това е абсолютна безотговорност! Това е манталитет или на луд или на престъпник!

2021.09.01 | 15:32

34
+Вече не е смешно, а логиката ни води към огромно престъпление за 4 милиарда! Комитова играе наглата престъпна игра заедно с далавераджиите Асенчо и Кирчо и тримата трябва незабавно да бъдат освободени и елиминирани от правителството, както веднага и арестувани за кражба в огромни размери и национална измяна! Пропагандата на двете предизборни кампании беше Лъжата че 1. че Борисов е дал ей така едни 4 милиарда на едни частни фирми без обществени поръчки и те са ги откраднали. 2 . Задачата на Комитова беше на всяка цена да смени шефовете на АПИ и да овладее контрола върху банковите сметки и изведнъж фирмите спряха да строят пътищата, защото се оказа че новите шефове на АПИ по заповед на Комитова са спрели плащанията към фирмите строители, което показа че Борисов не е дал никакви пари на фирмите, а парите са си в АПИ и преди им се е давало ежемесечно, толкова колкото да могат да работят с пълен капацитет, и сега би трябва да е така, но 3. / но изведнъж Комитова излиза по НОВА ТВ на 01.08.21 г. и казва че Борисов е давал поръчки на разни фирми да строят пътища без да са обезпечени финансово, т.е. без държавата да има пари. Това означава че Комитова признава че пропагандата от т. 1. е лъжа, т.е. никога Борисов не е давал 4 милиарда на тия фирми, но как така те са работили толкова време, като няма пари? А истината е че парите са дадени на АПИ, които да ги дават регулярно на фирмите и са достатъчни за всичките проекти, но защо Комитова се оплаква от финансово необезпечение? Защото тя е отнела парите от сметките на АПИ и ги прехвърлила по сметките на Кирчо и Асенчо и така оня ден Асенчо казва на "Панорама" ние работим прекрасно и така събрахме 2 милиарда! Въпроса е обаче къде са другите 2 милиарда, тъй като парите в АПИ са били 4 милиарда? Къде ги скриха тия 2 милиарда Кирчо и Асенчо? За това бандата натиска Парламента да им гласува актуализацията на бюджета, такава каквато я искат те и с която да покрият откраднатото! Гешев да арестува незабавно Рашков, който покрива кражбата и да праща цялата полиция и ДАНС да арестуват бандитите и да намерят парите!

2021.09.01 | 15:32

33
Петков , мошеник, Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Сам си публикува данните, сам си събуди съмненията, сам забрави да си скрие статуса на апликацията дори. Повелителят на почтеността Кирил Петков…излъга. Тлъсто и безочливо. И да, това е проблемът. Не чий гражданин е, не къде, какво и дали е учил, а просто, че е лъжец. Както се вижда от направената справка в канадската инфо система - безскрупулен. На 19 август канадците тепърва са му получили заявлението за отказ от гражданство, а той ни убеждава как от април бил решил въпроса. Образован не значи честен. Сори.

2021.09.01 | 15:32

32
Спецов, К. Петков погази Конституцията и спря кредити за 850 млн., от които щеше да спечели държавата, а сега - частните банки. И допуснаха теглене на необезпечени кредити, които държавата ще плаща с нашите пари.

2021.09.01 | 15:32

31
+АТАКА, НАРОДЕ. КАТО НЕ ЗНАЕШ ЗА КОГ0 ДА ГЛАСУВАШ. ВСИЧК0 СКОЧИ, ТОК НАД 100 ПРОЦЕНТА. СЕГА ВЕЧЕ И ПОЧНАХТЕ ДА ТЕГЛИТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ. ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО СПЕСТИХТЕ ПО БАНКИ 90 МИЛИАРДА, СЕГА ЩЕ ТЕГЛИТЕ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТЕ.
До умен

2021.09.01 | 12:48

30
Умен си ,колкото баба Пена от пазара,затова си и подкупен.Когато човек прави оценка не гледа само собствената си паница,а гледа как живеят повечето хора,особено в малки градчета и селата.Обреченина робски труд ,в много случай без да им е платено.Чудят се как да изхранят семейства,а за голяма част от пенсионерите,които Герб довърши и продължава да не говорим.

Добави коментар

Водещи новини