Филип Станев: Ако има проект на Кирил Петков и Асен Василев, тежестта на Христо Иванов рязко ще намалее

  • 02 септември 2021 12:28

  • 11603
  • 7
© Novini.bg

Това е тяхно право. Няма нищо по хубаво от това избирателят да избира от различни политически субекти, каза зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и председател на парламентарната група на партията Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. в отговор на въпрос как гледат от партията на евентуалното създаване на политически проект, начело на който да са служебните министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, предаде репортер на Novini.bg.

Това е смисълът на демокрацията. Ако хората смятат, че има нужда от такъв проект, те ще го подкрепят. Ако смятат, че няма нужда от такъв проект, има хиляди партии и партийки, които просто съществуват. Така че няма никакъв проблем в това, тяхно право е, заяви Йорданов.

Понеже в медиите има много сравнения в медиите с г-н Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, че приличал на Джон Траволта, имаше един филм с Джон Траволта "Лице назаем". Напълно е възможно, ако се появи такъв нов политически субект, да се окаже, че ще вземе едно лице назаем от г-н Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и може да се окаже, че политическата дясна, интелектуална тежест на г-н Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския рязко ще намалее, посочи зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Филип Станев.

Всеки един политически проект се бори за гласовете на всички български граждани и няма да взема гласове от някоя партия, а ще вземе гласове от там, откъдето привлече. Гласоподавателят един път може да гласува за една партия, друг път за друга партия – това е негово право. Няма никакъв проблем, ако се появи такъв политически субект. Гласоподавателите ще изберат дали да гласуват за него, дори и преди това да са гласували за някой друг. Всяка една партия трябва да се бори за гласовете на хората, коментира Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Попитан как смята, че ще се отрази евентуално влизане на този проект в следващото Народно събрание, Йорданов каза: "Нищо не мога да смятам, защото не съм врачка. Нека да се случи, нека да видим какви гласове ще събере и след изборите, ако те участват на следващите избори, приемаме реалностите такива каквито са и се надявам в следващия парламент да има повече разум и да има кабинет".

Политолог: Проектът на Кирил Петков и Асен Василев очевидно е в напреднала фаза

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11603 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.09.04 | 20:43

7
Как ще намалее,като щеса заедно.Ама си бил пост.
Пламен

2021.09.03 | 15:54

6
Иванов и сега е толкова олекнал политически, че няма как повече

2021.09.02 | 15:09

5
ТЕЖЕСТА НА СЛАВИ И БОКО ЩЕ НАМАЛЕЕ
timo

2021.09.02 | 14:10

4
sluga smeshnik ne hristo niama da olekne no vie mnogo oleknahte bokluk mai vece ste pod 4 procenta.
Вико

2021.09.02 | 13:48

3
Тя тежестта на Христо и без Кирил намаля драстично през последните седмици. Не виждам кой нормален човек ще гласува пак за него предвид биполярните му решения и изявления.

2021.09.02 | 13:41

1
За своята тежест се безпокойте!
какво да се безпокоят

2021.09.02 | 13:46

2
те не са с професия де.путат като останалите, които се местят от кресло в кресло, от пар.тия в пар.тия, от коали.ция в коали.ция само и само да са на хранилката

Добави коментар

Водещи новини