Ангелкова разговаря с бизнеса в Северозападна България

09 декември 2020 13:56

Ангелкова разговаря с бизнеса в Северозападна България
© Николина Ангелкова, фейсбук
288 0

Бившият министър на туризма и настоящ депутат Николина Ангелкова обсъди запазването на работните места и възможностите за инвестиции в община Сливница обсъдихме с мениджмънта на две предприятия със съвременни производства и значим принос за икономиката на региона.

Единият от мениджърите я уверил, че работният им процес протича при спазване на всички противоепидемични мерки. Откроих възможностите за подкрепа на бизнеса в условията на пандемия.

Парламентът въведе двойно увеличаване на извънредния труд

"Акцент бе поставен на факта, че планът за преодоляване на икономическите последици от кризата, приети от правителството, начело с премиера Борисов, са в синхрон със здравните и санитарни мерки за защита на здравето на хората. Уверих представителите на бизнеса, че жизнеността на българската икономика е наш приоритет, тъй като работещата икономика е гаранция за ефективна социална политика. Затова се стремим бързо да преодолеем кризисната ситуация, предизвикана от световната пандемия", разказа Ангелкова.

"Социалните мерки на правителството за борба с COVID 19 бяха сред темите, които обсъдих с кмета на община Годеч Радослав Асенов", каза още депутатът.

Novini.bg
288 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини