Министър Петкова: Ако Президентството има някакви проекти, изпълнителната власт трябва да знае

  • 21 февруари 2020 08:11

  • 1008
  • 6
Министър Петкова: Ако Президентството има някакви проекти, изпълнителната власт трябва да знае
© Кадър бТВ

Не е работа на министъра да коментира теми като тази с ареста на шефът на ТЕЦ „Бобов дол“ обясни в сутрешния блок на бТВ Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, министър на енергетиката.

Припомняме ви, че вчера шефът на ТЕЦ „Бобов дол“ бе задържан за 24 часа вчера по време на негова командировка. Днес се очакват подробности за ареста.

 

Арестуваха директора на ТЕЦ „Бобов дол“

 

Относно това дали този ТЕЦ-ът е свързан с Христо Ковачки, тя каза, че не може да отговори на този въпрос.

Петкова обясни какви отговорности има Министерство на енергетиката и обясни, че не може да коментира частни собствености.

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по коментира обаче разговора между президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и руския му колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Тя заяви, че в разговора са обсъждани енергийни проекти и цената на българския газ.

Припомняме ви, че новината за обсъжданите теми ядоса Петкова.

 

Теменужка Петкова обясни колко са важни за България енергийните проекти

 

Затова тя пак обясни всички проекти, по които работи българската страна. „Ако има проекти, по които работи президентската институция, е редно за тях да знае и изпълнителната власт“, каза Петкова.

Във връзка с цената на газа, тя заяви, че темата е много деликатна и обясни, че всичко е много ясно дефинирано.

На въпрос дали се е опитала да се свърже с президентската институция, министър Петкова каза, че не е правила подобни опити.

Тя обаче коментира, че винаги Министерски съвет е оказвал всякакво съдействие на президентската институция.

Министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по коментира „Зелената сделка“. Тя е голямо предизвикателство, по думите ѝ, за всички страни и особено за България.

На въпрос имаме ли право да не подпишем тази сделка, Петкова заяви, че всички държави, освен Полша, която се въздържа към момента, са я е подкрепили. Но, по думите ѝ, е важно да не подложим на риск енергийната система на България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1008 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Caмo, Тeмeнyжke, дa тe cвeтнa, чe “Гaзпpoм”

2020.02.21 | 09:28

3

пpaви тoвa, koeтo Пyтин им нapeди.Тa виe пak cи пpeгoвapяйтe, нo Пyтин cи гoвopи c Paдeв.Тeб нe тe пoзнaвa.Иcтинckтo и имe e Тeмeнyжниk.

az

2020.02.22 | 11:01

6

И Гоце така говореше с Путин - докато накрая ни нахендри на троен... "шлем"

Ерни

2020.02.21 | 11:27

4

Caмo, Тeмeнyжke, дa тe cвeтнa, чe “Гaзпpoм”
Аз пък да те светна, идете на преглед

Ерни

2020.02.21 | 11:28

5

Браво Петкова. Голям професионалист.

Пунта Мара

2020.02.21 | 09:15

2

А,ние пък искаме да ЗНАЕМ,къде отидоха онези Ваши ПАПКИ написани от Вас за "Белене" ,преди да станете "министър" "другарко" Петкова?!

гггг

2020.02.21 | 08:47

1

първо трябва решетката да каже плановете на радев. после и той ще има програма.

Добави коментар

Водещи новини