Новият собственик на "Горубсо-Мадан" влиза във владение до дни

  • 29 март 2012 13:59

  • 806
  • 1
Новият собственик на "Горубсо-Мадан" влиза във владение до дни
© Булфото

Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко очаква до няколко дни да има решение на кредиторите на Оловно-цинковия комбинат в Кърджали за нов мениджмънт на предприятието, предаде БНР.

Той подчерта, че е много важна и проверката на прокуратурата в комбината, защото, по думите му, там има много неща които трябва да се проверяват.

"Прокуратурата първо вече работи по нашия сигнал, който подадохме във връзка с нарушение на член от Наказателния кодекс. освен това, вече има заведени около 150 искови молби към съда по бързата процедура за получаване на изпълнителен лист, за да може хората, със съдия-изпълнител, по най-бързия начин, да могат да си получат вземанията, включително със запори на сметки и имущество, и се надяваме, както каза и премиерът, до няколко дни да има решение на кредиторите за нов мениджмънт в предприятието, защото, Вие знаете, че кредиторите са дали не малко пари за там, над 320 милиона лева", каза Младенов.

Той допълни, че също до няколко дни се очаква новият собственик на "Горубсо-Мадан" да встъпи реално във владение, за да се пусне тока в мината и да се изпълнят предписанията, заради които бяха затворени двата рудника.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
806 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
anq

2012.03.29 | 18:47

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини