Двама министри ще решават проблемите в "Горубсо-Мадан" и "ОЦК-Кърджали"

  • 07 март 2012 13:57

  • 709
  • 0
Двама министри ще решават проблемите в "Горубсо-Мадан" и "ОЦК-Кърджали"
©

По разпореждане на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко ще посетят Мадан и Кърджали, съобщиха от правителствената информационна служба.

Тяхната задача е да съдействат за разрешаване на проблемите между работниците в „Горубсо-Мадан” АД и „Оловно-цинков комплекс - Кърджали” АД и ръководствата на частните дружества, възникнали заради забавените с месеци заплати.

Министър Младенов замина днес за Мадан. Той е придружен от изпълнителния директор на ИА „Главна инспекция по труда” Румяна Михайлова. В срещата му с работещите и ръководството на „Горубсо-Мадан” АД ще участват областният управител на Смолян Стефан Стайков и представители на областната инспекция по труда. След това министър Младенов ще посети „ОЦК - Кърджали” АД заедно с областния управител на Кърджали Иванка Таушанова и с представители на областната инспекция по труда. Министър Трайков ще бъде в Мадан в петък.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини