Божидар Лукарски: "Авионамс" де юре още не е наш (видео)

  • 15 август 2016 12:32

  • 2305
  • 2
Божидар Лукарски: "Авионамс" де юре още не е наш (видео)
©

"Авионамс" де юре още не е прехвърлен към Министерство на икономиката", това заяви преди минути Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва във връзка с изказването на премиера Борисов, че сме си върнали военния завод.

"Далеч сме от воденето на разговор с руснаците, това е един процес, който тече бавно и е обвит, до някаква степен, със секретност", заяви Лукарски. Министърът на икономиката обясни, че се водят преговори и процедурите се обжалват.

Той коментира и утрешното изслушване на кандидатите за президент от Реформаторския блок. Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва заяви, че няма фаворит от 7-те кандидати и не отива с определена нагласа. По думите му е важно да се прецени кой е най-разпознаваем и това е неговата визия. "Нека да не излизаме с нагласата, че утре ще кажем коя нашата кандидат-президентска двойка", каза още той.

Запитан дали ще се търси профила на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва заяви, че политиката на сегашния президент е била доста определяща и важна. Лидерът на СДС добави, че в РБ държат на продължаването на евроатлантическите ценности.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2305 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
someone

2016.08.19 | 16:44

2
то нищо не е ваше понеже не е строено от вас.
Viktor

2016.08.19 | 16:43

1
Простакът с компютър не само не знае, че пред ПОНЕЖЕ винаги се слага запетая, ами е тъп олигофрен. Защото построеното с пари от държавния бюджет се нарича ДЪРЖАВНА собственост. Няма ваше, няма партийно, нито лично, а е ДЪРЖАВНО!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини