Нова среща за кризата в БДЖ днес

  • 13 октомври 2011 08:11

  • 854
  • 0
Нова среща за кризата в БДЖ днес
© Булфото

Днес трябва да се състои третата поредна среща между управляващи и синдикати, на която ще се обсъжда тежкото състояние на БДЖ.

Тя трябва да се проведе в Министерския съвет. Профсъюзите в БДЖ остават в стачна готовност, след като не успяха да стигнат до конкретни споразумения с правителството през изминалите две седмици. За да получи заем от Световна банка в размер на 460 млн. лв., БДЖ трябва да може да покрива дълговете си, заяви Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета е на мнение, че единственият начин това да стане е чрез приватизация на "Товарни превози". Синдикатите обаче смятат, че това може и да не оздрави дружеството.

Дни след последната среща проверка в дружеството откри, че 1000 вагона са изчезнали. Белград отрече първоначалните твърдения у нас, че вагоните са в Сърбия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
854 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини