Държавно горско стопанство - Добрич предлага благотворително живи елхи за коледните и новогодишни празници

  • 09 декември 2019 14:22

  • 451
  • 0
Държавно горско стопанство - Добрич предлага благотворително живи елхи за коледните и новогодишни празници
© Булфото (архив)

Държавно горско стопанство (ДГС) - Добрич предлага благотворително живи елхички за коледните и новогодишни празници. Това съобщи Татяна Димитрова, експерт „Връзки с обществеността“ в Североизточно държавно предприятие (СИДП).

Адресът на стопанството, пред чиято сграда се продава обикновена ела, е ул. „Марин Дринов“ No 5. Кампанията, която започна от днес, е на Министерство на земеделието, храните и горите и е под надслов: „Посади надежда”.

Танева: Купувайте живи елхички, помагате на семействата с репродуктивни проблеми

Държавните горски предприятия предоставят 10 000 коледни дръвчета, като пет лева от продажбата на всяка елхичка ще бъдат дарени за каузата. Тази година кампанията е в партньорство с Фондация „Искам бебе“ и има за цел да бъдат подпомогнати двойки с репродуктивни проблеми. Продажбата на живи елхички ще продължи до навечерието на коледните празници – 23 декември 2019 г., предаде Фокус.

Инициативата за подпомагане на значими каузи на Министерството от предходните кампании през 2015 и 2016 г. - „Купи жива елхичка, помогни на дете“ бе за набиране на средства за работа с деца от фондация „Аутизъм Днес” и за лечение на дете в чужбина.

Мая Йорданова
451 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини