Танева: Щастлива съм, че имах възможността да посрещна в кабинета си студенти, участващи в кампанията "Мениджър за един ден"

Щастлива съм, че днес имах възможността да посрещна в кабинета си студенти, участващи в кампанията „Мениджър за един ден”. Това написа във "Фейсбук" страницата си министър Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

"Да ги запозная с отговорностите ми като министър и с политиката на Министерството. Младите мениджъри за един ден бяха Маринела Костадинова, студент в Аграрен университет – гр. Пловдив, Джесика-Александра Туджарова от Лесотехнически университет, Костадин Патрашков от Университета по национално и световно стопанство и Денис Иванов от Химикотехнологичен и металургичен университет - София. Обясних им, че в земеделския сектор има място за млади и амбициозни хора, защото България е аграрна страна с традиции. Имаме много добри земеделски производители, които са конкурентоспособни и с опит. Нашата цел е чрез подпомагане да ги направим устойчиви и да продължат да работят в сектора", пише още министър Танева.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Земеделие

още

Анкета

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Страхувате ли се за работното си място в условията на пандемията?

Избрано от Интернет