Мирослав Найденов: 15 млрд. лв. минават през фонд "Земеделие", изкушенията са много големи

  • 20 април 2016 18:08

  • 3818
  • 1
Мирослав Найденов: 15 млрд. лв. минават през фонд "Земеделие", изкушенията са много големи
©

Отдавна има подозрения, че във фонд "Земеделие" се случва нещо нередно. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на Съюза за стопанска инициатива на гражданите и бивш министър на земеделието и храните и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на по повод проверката на ДАНС във Фонда.

Половината от всички пари, които България ще получи за този програмен период – близо 15 млрд. лв., минават от там. В този смисъл изкушенията са много големи и затова наблюденията там също са много големи. А и Брюксел много внимателно следи какво се случва във Фонда. Дано компетентните органи са влезли навреме във фонд "Земеделие" и ЕК да не замрази средствата, защото ако земеделските производители бъдат лишени от евросубсидии, това ще бъде фатално за тях, съизмеримо с огромна катастрофа. Това ще има и сериозни политически последствия, тъй като тази тема е много значима, коментира Найденов.

По думите му, голям бизнес без политическа протекция не може да се прави. Средният и малък бизнес е гръбнакът на всяко развито общество. За тези хора е много важно да имат условия и ние от Съюза за стопанска инициатива на гражданите работим в тази посока, посочи Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3818 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
коко

2016.04.21 | 11:32

1
Разгледайте стопанския двор на бившия зем.министър от Горни Дъбник - и ще се смаете от техника.

Добави коментар

Водещи новини