Валентин Йосифов с награда за дългогодишния му принос за развитието на туризма

  • 02 октомври 2020 13:49

  • 323
  • 0
Валентин Йосифов с награда за дългогодишния му принос за развитието на туризма
© Министерство на туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и отличи Валентин Йосифов с плакет и грамота на Министерството на туризма за дългогодишния му принос за развитието на отрасъла.

Валентин Йосифов е един от символите на модерния туризъм в България и e сред водещите инвеститори, посочи министърът. И допълни, че до голяма степен дължим на него и на хората с неговия размах бързия и качествен растеж на българския рекреативен туризъм, който е от съществено значение за утвърждаване на страната като конкурентна и здравословна дестинация – особено сега в условия на световна ковид-криза.

Туризмът ни се прицели в албанците

Поздравявам Ви с професионалния пример, който давате на новите поколения, и Ви желая здраве, сили и много вдъхновение за още предизвикателства в любимата професия, заяви още министърът.

Г-н Йосифов благодари за оказаната чест на министъра и я поздрави за последователната ѝ работа за подпомагане на сектора, за привличането на повече чуждестранни посетители и насърчаване на пътуванията на българите в страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини