Валентин Йосифов с награда за дългогодишния му принос за развитието на туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и отличи Валентин Йосифов с плакет и грамота на Министерството на туризма за дългогодишния му принос за развитието на отрасъла.

Валентин Йосифов е един от символите на модерния туризъм в България и e сред водещите инвеститори, посочи министърът. И допълни, че до голяма степен дължим на него и на хората с неговия размах бързия и качествен растеж на българския рекреативен туризъм, който е от съществено значение за утвърждаване на страната като конкурентна и здравословна дестинация – особено сега в условия на световна ковид-криза.

Туризмът ни се прицели в албанците

Поздравявам Ви с професионалния пример, който давате на новите поколения, и Ви желая здраве, сили и много вдъхновение за още предизвикателства в любимата професия, заяви още министърът.

Г-н Йосифов благодари за оказаната чест на министъра и я поздрави за последователната ѝ работа за подпомагане на сектора, за привличането на повече чуждестранни посетители и насърчаване на пътуванията на българите в страната.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Tуризъм

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет