Китайци пълнят Слънчев бряг и Несебър

  • 10 април 2012 18:20

  • 1849
  • 1
Китайци пълнят Слънчев бряг и Несебър
©

Китайски туристи може да напълнят хотелите в Слънчев бряг и Несебър това лято. Инвеститори от азиатската държава проявяват интерес и към недвижимите имоти по морето.

Специална делегация, водена от най-голямата фирма в Китай за недвижими имоти "ACN Worldwide" пристигна в Несебър и се срещна с кмета Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, пише "Стандарт". Бизнесмените поискаха да се запознаят с възможностите за инвестиции по морето и специално се поинтересуваха от историята на старинния град. Всички инвеститори са от Шанхай. Според местните власти те са харесали Южното Черноморие и са прогнозирали, че ще се превърне в любимо място за морска почивка на китайските туристи.

Шанхайската делегация вече е е започнала преговори и с Министерството на транспорта с искане да бъдат пуснати чартърни полети от Шанхай до България. Според китайските бизнесмени това е единственото липсващо звено, което спира хиляди китайски туристи да почиват в България. От община Несебър са обещали пълно съдействие на чуждестранните гости за реализирането на бъдещи инвестиции в региона.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1849 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.04.15 | 11:12

1
Айдеееее,и китайчетата изгоряха :):):) Ама не се знае кой кого при това положение :):):)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини