Евтино море от днес

  • 22 август 2011 14:06

  • 3101
  • 1
Евтино море от днес
© Internet

От днес влизат в сила промоциите на хотелите в Албена, Кранево, Балчик и други места в областта, съобщи за „Добрич Онлайн” Димитър Димитров, председател на Браншовата асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в регион Добрич, предаде Кросс.

От днес до 9 септември цените за нощувка са с около 15-20% по-ниски в сравнение с разгара на сезона, поясни той. След 9 септември хотелите на добруджанския бряг още веднъж ще свалят цените, този път с нови 10-15%.

Даваме по-голям шанс на българския турист да почива на достъпни цени у нас, прогнозите са за хубаво и слънчево време и през септември, така че надявам се повече българи да се възползват от намаленията, коментира Димитър Димитров – председател на Браншовата Асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в Добрич (на снимката вляво).

60-70 лв. е от днес нощувката в хотел 4 или 5 звезди с включен ол инклузив. В 3-звезден хотел на морето, отново с включено всичко в цената, престоят излиза 50 лева на вечер. В курортните селища в Област Добрич се предлага нощувка със закуска и за 20-25 лева.

Хотелите по Добруджанското Черноморие са пълни с туристи в момента. Ръст в броя на почиващите това лято се отчита при всички националности, като най-голямо е увеличението при сърбите, съобщи още Димитър Димитров. Най-много почиващи в региона сега има от Русия. Следват туристите от Германия и Румъния.

Масово това лято се търсят и къмпингите от туристите, допълни още Димитров.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
бивш турист

2011.08.28 | 13:56

1
Браво бе-страхотни промоции се предлагат по нашето чисто Черноморие ! Евтини хотели; евтина храна от преоценени продукти; евтин плаж и евтини закуски + безплатен въздух и слънце - великолепно ! Но в такава "богата" държава като България при 2000 000 безработни с какво се стига до морето--най-добре с магарешка каруца,а държавните служители-те са много изморени и ще пътуват по магистралите...........

Добави коментар

Водещи новини