Сменят главния редактор на "Капитал" от юни

  • 12 април 2024 15:31

  • 815
  • 1
Сменят главния редактор на "Капитал" от  юни
© бТВ

Ивайло Станчев ще поеме от Алексей Лазаров позицията главен редактор на "Капитал" от 1 юни.

Алексей е начело на редакцията през последните 10 години, съобщава "Капитал". Алексей Лазаров започва като стажант през 1996-та и преминава през различни позиции - репортер, редактор на секцията "Медиа и реклама", после "Политика", визуален редактор, заместник-главен редактор, управляващ редактор и после главен редактор.

Решението си да се оттегли от позицията главен редактор коментира така: "Светът и начинът, по който си ги обясняваме, се променят изключително бързо и имам нужда от свежа перспектива и време извън новинарския цикъл, за да видя какъв е новият начин да разказваме истории".

bTV смени главния редактор на новините

Ивайло Станчев досега беше управляващ редактор на "Капитал". Той се присъедини към екипа на вестника преди седем години, в началото като репортер с ресор "Енергетика", а по-късно като редактор на отдел "Икономика". Преди това, в продължение на 10 години, е работил във вестник "Банкер".

 "Това което ми дава увереност и мотивация, е страхотният журналистически екип и ценностите, които ни обединяват", казва Ивайло Станчев.

Ивайло ще е седмият главен редактор на "Капитал" от създаването на вестника през 1993 година. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
815 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.12 | 17:42

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини