bTV смени главния редактор на новините

  • 23 февруари 2024 10:57

  • 1509
  • 2
bTV смени главния редактор на новините
© БТВ

Асен Иванов е новият главен редактор на "bTV Новините", съобщиха от телевизията. Той поема поста от днес, 23 февруари.

Досегашният главен редактор на новините Веселина Петракиева, напуска по собствено желание, се казва в съобщението.

"Асен Иванов е сред професионалистите с доказан опит в нюзрума на bTV и има дълъг стаж в редакцията. Убеден съм, че заедно ще продължим да произвеждаме качествени новини и журналистика на най-високо ниво.", коментира Ралф Бартолайт, който е главен изпълнителен директор на bTV Media Group, а в момента изпълнява функцията на директор на отдел "Новини, актуални предавания и спорт".

В разпространената от Би Ти Ви биографична справка се посочва, че Асен Иванов е в телевизията повече от 12 години. Пропуснато е обаче, че между 2012 и 2016 година работи в ТВ7, когато каналът се спонсорира от банката на Цветан Василев КТБ, а изпълнителен директор е Николай Бареков.

Асен Иванов първоначално е репортер и автор на предавания, за да стигне до позицията изпълнителен продуцент на новините на ТВ7. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1509 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.23 | 12:58

2
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
Аква

2024.02.23 | 11:42

1
КАКВОТО И ДА СМЕНИТЕ, СТЕ ВСЕ СЪЩИТЕ. ПРОСТОТИИТЕ В ПРОГРАМАТА ВИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАШИТЕ ОЧИ И УШИ. НО ЕРГЕНЧЕТО БИЕ ВСИЧКИ РЕКОРДИ ПО ОТВРАЩЕНИЕ. КОЛКО ? $$$$$

Добави коментар

Водещи новини