bTV откри новия телевизионен сезон с бляскаво парти

  • 14 септември 2023 14:34

  • 1513
  • 2
bTV откри новия телевизионен сезон с бляскаво парти
© БТВ

bTV Media Group постави официално началото на своя нов телевизионен сезон на бляскаво събитие под мотото LIGHT UP YOUR SPIRIT. През есенния сезон зрителите ще открият нов и модерен микс от забавление, развлечение, топ журналистика и съдържание, с високо продукционно и технологично качество.

LIGHT UP YOUR SPIRIT събра журналисти, медийни експерти и гости от телевизионната индустрия, бизнес клиенти и партньори на медийната група. 360-градусова проекция с мултимедийно съдържание и реален декор пресъздаде атмосферата на модерната градска среда в залата. Лицата на bTV Златимир Йочев и Бесте Сабри, Петър Дочев и Мария Силвестър, бяха „домакини“ на сцената. За доброто парти изживяване се погрижиха треньорът в „Гласът на България“ Миро и музикалната формация TRIGAIDA.

Продължаваме да създаваме модерна мултимедийна среда за забавление, която се грижи за младата и градска публика, но така също и за широката телевизионна аудитория в страната. Нашите развлекателни програми и риалити формати, наравно с новините и актуалните предавания, остават неизменна част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 г. обещаваме още повече разнообразно съдържание в цялото ни телевизионно и дигитално портфолио, сподели Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

С началото на есен 2023 г. подготвяме зрителите да очакват и неочакваното, с привкус на много изненади. Не само технологичните иновации ще се откроят през тази есен, но така също енергията и посланията за пъстър и жизнен градски живот, отразен през призмата на света на bTV Media Group, допълва Велимира Петрова, директор „Продажби“ на групата.

Нови лица и формати тръгват от септември по bTV

Комбинацията от завладяващо съдържание, дигитална гъвкавост и повишено потребление предопределят растежа в медийната индустрия, и в частност развитието на медиите от групата на CME. След придобиването от PPF през 2020 г., CME се превърна в един от най-големите и устойчиви медийни оператори в региона на Централна и Източна Европа.

CME управлява телевизионни станции в България, Хърватия, Чехия, Румъния, Молдова, Словакия и Словения, и е една от водещите медийни и развлекателни компании в Централна и Източна Европа. CME излъчва 43 телевизионни канала, както безплатни, така и платени, и достига до общо 49 милиона зрители. CME притежава също и SVOD платформата VOYO.

Последвайте канала на

Novini.bg
1513 2

Коментари 2

Добави коментар
Дани

2023.09.14 | 18:36

2
Много по добре ще е, ако я махнат. Предаването губи рейтинг.Аз, и голяма част от обкръжаващите ми смениха канала
Грозилище

2023.09.14 | 14:59

1
Къде е онази с парализираното лице цънцарова

Добави коментар

Водещи новини