Нови лица и формати тръгват от септември по bTV

  • 01 септември 2023 13:24

  • 1389
  • 2
Нови лица и формати тръгват от септември по bTV
© БТВ

Новият сезон на актуалните предавания на Би Ти Ви започва в първите дни на септември с нови лица и формати, съобщават от медията.

„Започваме сезона с нова стратегия, за да отговорим на очакванията на телевизионната аудитория в България. През есен 2023 ще прилагаме още по-иновативен подход в отразяването на важните за българите теми и събития в новините, актуалните предавания и спорта. Ще продължим да развиваме дигиталното си портфолио с още качествено съдържание“, казва Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви.

Според него зрителите имат нужда да виждат добре разказани и смислени човешки истории, които развиват гражданското общество. Допълва, че целта на екипа е да бъде заедно с аудиторията в тази социална мисия.

Въвеждаме нови форми в актуалните предавания, за да увеличим интереса на телевизионната аудитория. Нашата цел е да се развиваме и променяме непрекъснато, казва Хекимян.

От понеделник, 4 септември, сутрешният блок „Тази сутрин“ с водещи Златимир Йочев и Мария Цънцарова ще се излъчва със своя обичаен час – 6:00. Три часа и половина по-късно, в 09:30, започва дневното ток шоу „Преди обед“ с водещи Деси Стоянова и Петър Дочев. 

Същия ден в ефир се завръща Цветанка Ризова като водеща на делничното предаване „Лице в лице“ с начален час 17:20. Късната емисия новини се връща в обичайния си час – 23:00, от 4 септември, с водещи Полина Мечкуева и Мария Ванкова.

Нургюл Салимова ще е първият специален гост в новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Медията обяви, че уикенд блокът „Тази събота и неделя“ започва сезона на 9 септември (събота) с нови водещи и студио. Бесте Сабри и Митьо Маринов ще представят всички теми от седмицата и най-интересното от съботно-неделните почивни дни между 7:30 и 11:00 ч., в новия студиен комплекс 2 на Би Ти Ви. 

Лайфстайл предаването „CооLt..” с водещ Натали Трифонова ще се излъчва от 10 септември (неделя) с нов начален час – 15:00. От 16:00 до 16:30 ч. същия ден зрителите ще гледат новата документална поредица „bTV разказва“, в която авторът Радиана Божикова ще представя човешки истории, сюжети, малко познати места, традиции и обичаи.

Ето коя ще е екранната партньорка на Златимир Йочев в сутрешния блок на bTV от новия сезон

„120 минути“ с водещ Светослав Иванов поставя началото на новия, единадесети сезон в ефира на bTV в неделя, 10 септември, в 16:30 ч. Предаването ще има нова рубрика за фактчекинг – „Провери фактите“, с автор Росен Цветков. Гост в рубриката „Роуминг“ в първия епизод ще бъде един от най-силните продуценти в музикалния свят, бащата на Бионсе и създател на легендарната група „Destiny’s Child”, Матю Ноулс, обявяват от Би Ти Ви. 

Предаването за специални разкази, ексклузивни срещи, портрети и журналистически разследвания „bTV Репортерите“ се завръща с нов сезон в събота, 9 септември, след централната емисия Новини, казват от телевизията. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1389 2

Коментари 2

Добави коментар
Ху Кеърс

2023.09.01 | 13:54

2
Не ги гледам, но видях джипси и тюркиш и торал деградация

2023.09.01 | 13:49

1
публичния дом - с нови .урви качва рейтинг.

Добави коментар

Водещи новини