Сашо Кадиев напуска "Преди обед" след 12 години в ефир

  • 21 юли 2023 11:34

  • 12835
  • 0
Сашо Кадиев напуска "Преди обед" след 12 години в ефир
© Кадър: БТВ

След 12 години като част от "Преди обед", дойде моментът да поема по нов път. И днес е последният ден в предаването ми като водещ. Това каза тв водещият и актьор Александър Кадиев в началото на предаването по bTV.

„Беше ми адски трудно да взема това решение, защото "Преди обед" е много повече от предаване. Това е животът ми през последните 12 години. Тук се научих да ставам рано, но не и да идвам навреме. Двама неопитни зайци, каквито бяхме в началото с Деси, но с много хъс успяхме да станем добри водещи. Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си, което не е малко“, каза водещият в емоционалната си реч. 

Той благодари на телевизията и на Деси Стоянова за подкрепата, професионализма и любовта им. Кадиев не се сбогува с "Преди обед", защото ще участва в предаването, само че като гост.

Сашо Кадиев напуска Би Ти Ви

Кадиев каза, че на практика след 12 години ранно ставане всяка сутрин, това започнало да го изморява. Причината е, че той е актьор, играе в много постановки и непрекъснато пътува. Намерението да напусне се родило една ранна стурин в събота. 

Актьорът се разплака в момента, в който заедно с екранната му партньорка Десислава Стоянова разтвориха албум с фотоси от различни моменти от предаването. 

Докато е траело участието на Сашо Кадиев в предаването, на него в личен план са му се случили много неща, за които си припомни в ефир - загубил е баща си, родило му се дете, срещна нова любов.

„Стремял съм се да не бъда дребнав, да прощавам на хората, да си върша работата добре“, сподели Кадиев.

Част от това е вследствие на стремежа му да следва съветите на баща си.  

Последвайте канала на

Novini.bg
12835 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини