Евелин Костова провери мъжеството на Сашо Кадиев

  • 20 юни 2023 10:11

  • 42475
  • 0
Евелин Костова провери мъжеството на Сашо Кадиев
© Инстаграм

Поредица от прочути с красотата си български партнират на Сашо Кадиев тази седмица в предаването на “Преди обед” по bTV. 

След като в понеделник мястото на Деси Стоянова беше заето от синоптичката Натали Трифонова, във вторник до Сашо седна актрисата Евелин Костова.

Още влизайки в студиото, тя предизвика мъжествеността на водещия.

Костова донесе на Кадиев паничка с люти чушки от родния си Перник. Тя го предизвика да отхапе някоя от тях, за да се види колко издържа на това кулинарно предизвикателство. За да не излезе като атака към Сашо, тя също захапа една от чушките.

Евелин Костова от „Съни бийч“ гадже с петия си братовчед

Само след секунда и двамата се запревиваха, защото се оказаха яко подлютени. Екипът веднага тръгна да пуска анонса за темите на предаването, за да могат водещите да поемат дъх и да пият вода.

Сашо Кадиев, който предвидливо изплю, каквото беше отхапал, все пак успя да вкара един виц за Перник, за да си го върне на колежката: “Защо децата в Перник обичат да им бият инжекции? Защото памучето им мирише на татко”.

Евелин Костова някак си преглътна обидната шега, може би защото още и лютеше в устата.

Тя обаче изобщо не си затрая, когато Кадиев я нарече Ева. Актрисата явно не обича името ѝ да се скъсява по този начин. “Пролича си, че не си от близките ми хора”, сряза Евелин колегата си, с който иначе са се снимали заедно в киното, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
42475 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини