„Свободен народ” връща журналистиката в опозиция

  • 15 юни 2012 16:24

  • 1533
  • 3
„Свободен народ” връща журналистиката в опозиция
©

На 15 юни на вестникарския пазар се завръща вестник „Свободен народ”.

Това е първият демократичен вестник, излязъл след промените на 10 ноември 1989 година като орган на БСДП на д-р Петър Дертлиев.

Днес изданието се завръща с легендарното име като солиден, сериозен и независим седмичник, който има за цел да разкрива корупционните схеми във властта и бизнеса. „Свободен народ” е амбициран да дава голяма по обем полезна информация за българските предприемачи и да помага на средния и малък бизнес. Едни от най-добрите коментатори ще правят политически, икономически и международни анализи.

„Свободен народ” ще се отличава от останалите на вестникарските сергии със смелата си позиция, необвързаността си с управниците на държавата – неща, които са дефицитни за огромната част от днешните медии. Цената от 50 стотинки и обемът от 48 страници са достатъчно конкурентни и създават условия за успешен старт на възродения проект.

Логото на рекламната кампания на седмичника е „Свободата идва със Свободен народ”, а още с първия си брой от 15 юни вестникът хвърля ръкавицата към управляващите с няколко разкрития. Те със сигурност ще получат широк отзвук.

Последвайте канала на

Novini.bg
1533 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
да бе

2012.06.24 | 19:20

1
Поредната негативна медия която ще увеличи безпокойството у хората и постоянно мрънкащите и шашнати хора ще продължат да пишат коментари от рода на псувни и пълни глупости.Младите ще избяат от тук защото им се насажда постоянно в главите негативизъм.Медиите така и не осъзнаха възпитаващата роля която имат.Според мен малко хора (прдимно младите)не четат и не слушат новини защото това е загуба на време.Животът е хубав и не си заслужава да бъде изживян със усещане за смърт ,скандали ,правителството ми е виновно, видиш ли всико отива към самоунищожение-още уте, не сме живеели демократично - ГЛУПОСТИ.Не си губете времето и парите за негативни новини.
ветеран

2012.06.25 | 15:27

3
Младите бягат от България защото не искат да бачкат на мутри за жълти стотинки!
Иванов

2012.06.24 | 19:20

2
Вестника може да е много хубав - но вече е твърде късно ние не сме СВОБОДЕН НАРОД ! За някои млади хора това сигурно звучи носталгично и старомодно - но ние бяхме свободен народ само до 1989 година ....

Добави коментар

Водещи новини