Опосумите се уредиха в БНТ

  • 24 април 2012 07:36

  • 2689
  • 3
Опосумите се уредиха в БНТ
©

Дали заради упоритите слухове, че от следващия сезон Нова телевизия няма да поднови договорите си с продукциите а Иван и Андрей, двамата са се наточили да местят работата си в БНТ, съобщава в. "Всеки ден".

След като от Нова свалиха вечерното им шоу, а ръководството на телевизията се ядосва от ниските рейтинги на съботно - неделния им блок "Почивна станция", продуцентите са запретнали ръкави да се прехвърлят в държавната медия. Те дори са заснели пилотен проект на предаването, чийто водещ е актьорът Владо Карамазов.

В момента Иван и Андрей са в процес на преговорите с шефовете на БНТ, от които чакат одобрение за новата продукция. Ако отговорът е положителен, от есента двамата ще завземат държавния ефир.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселяка

2012.09.13 | 03:21

3
То по-евтино ще излезе да съберем пари и да платим на някой да ги гръмне вместо да ни досаждат още известно време със простотиите си . Направо ми е писнало от тях и всички клюки и интриги около тях толкова са зле че ще влошат програмата на БНТ до сега си мислех че няма накъде повече да се влошат нещата там ала съм грешал по всичко личи. :)))))))
trrrrrs

2012.09.13 | 03:20

2
Толкова са отегчаващи тези двамата, че ми е все едно и на марс да ги пратят
чичи

2012.09.13 | 03:20

1
А след БНТ следва канал3,СКАТ и след нея се надявам повече никъде да нямам възможност да се радвам на ТВ изявите на ''опосумите''.

Добави коментар

Водещи новини