Полк. Николай Марков пред TV7: Президентът Първанов събираше информация и за личния живот на политиц

  • 21 април 2012 14:29

  • 4708
  • 7
Полк. Николай Марков пред TV7: Президентът Първанов събираше информация и за личния живот на политиц
©

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, изнесе шокираща информация за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава. Той, заедно с ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, взеха участие в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

По време на своя президентски мандат Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в възлагаше да се събира и да му бъде предоставяна цялата информация за охраняваните прокурори, съдии и други лица, заемащи висши длъжности. Информацията включва детайлни сведения както за личния живот на охраняваните, така и за техните действия, свързани с излълнение на служебните им задължения. Това е злоупотреба с власт, която остава ненаказуема, категорично заяви ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, който също потвърди информацията.

Полк. Николай Марков представи и скандални сведения за случващото се в службата за охрана. Той каза, че има служители в НСО, които работят за хора от престъпния свят. Когато наближи скандал, те напускат, но продължават да работят за тези хора, допълни полк. Марков. По неговите думи НСО е правоприемник на бившото УБО. Освен името нищо друго не е сменено – нито сградата, нито хората, каза той.
Основен проблем за реформата на специалните служби е, че бившата Държавна сигурност се съпротивляваше срещу нейното провеждане, защото така тези хора трябваше да са вън от системата. Това заяви ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров и допълни, че такава реформа все още лиспва. Според него целта през всичките години и досега е била да се запази кадровия състав. За такава реформа е необходима политическа воля на най-високо ниво, категоричен бе ген. Атанасов.

Относно бюджетите на двете служби, които възлизат на съответно 30 млн. лв. за НСО и 19 млн. лв. за НРС, участващите в дебата също не спестиха своите критики. Според ген. Атанасов средствата за разузнаването са крайно недостатъчни, още повече, че за ДАНС се отделят 90 млн. лв. Полк. Николай Марков добави, че тези бюджети са фиктивни и че и при двете служби има други начини на финансиране. Той заяви, че има фирми-прикрития, които осъществяват търговска дейност и така финансират специализирани операции. Това финансиране н! е може да се контролира, добави полк. Марков.

И двамата бяха категорични, че за всикчи нередности и в двете служни, осъществявани през годините, откакто са създадени, никой не е подведен под отговорност. Според ген. Атанасов, те трябва да са подчинени на министър-председателя, за да им бъде осъществяван парламентарен контрол.

Последвайте канала на

4708 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
До Петров

2012.05.13 | 20:55

5
Е,Петров,правиш се на мъж във форума,ама такива смешници като теб се криеха зад полите на жените си по времето на бай Тошо.Не забравяй,че и ББ е комунист,макар и бивш......Ние сме на всеки километър и така до края на света!!!!!!!!!!И Китай се управлява от комунисти и виж до къде стигнаха и какъв ръст на икономиката имат.......България сега се издържа благодарение на създаденото по времето на управлението на комунистите,нищо че е разграбвана вече 20 години и бяха откраднати от народа повече от 3000 предприятия и подарени чрез РМД-тата и боновата приватизация на случайни хора,които се събудиха милионери..........По времето на социализма бяха изградени и АЕЦ Козлодуй,и ТЕЦ-овете,и ВЕЦ-овете.......Тогава за всички български граждани имаше работа......Нямаше клошари,безпризорни деца........ Имаше силна държава,безплатно образование и здравеопазване.......Имаше БДС стандарти за всичко,а сега се опитват да ги връщат.......Сега имаме див капитализъм от латиноамерикански тип,с корупция навсякъде и една разпадаща се държавност.......... Нас червеното знаме роди ни,нас не ще ни изплаши СМЪРТТА,ние сме на всеки километър и така докрая на света.......
AJ4A

2012.05.13 | 20:57

7
Другарю "Километърчик", знаете ли какво пишете и какво искате от живота ???????? От една страна се гордеете, че дори сегашния министър-председател е комунист и че сте на всеки километър, а от друга страна се тръшкате за разграбването на държавата през последните 20-ина години?!?!?!? Гордейте се Другарю, че именно Вашите любимци, които са на всеки километър СА ВИНОВНИ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА!!!! Именно болшевишките отрепки "НАЗНАЧАВАХА" МИЛИОНЕРИТЕ И ИЗВЪРШИХА Т.НАР. "ПОДМАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ!!!!! Не Другарю, няма да Ви мине пропагандния номер, че предприятията и собствеността са минали в СЛУЧАЙНИ ХОРА!!!! Нито един от тях НЕ Е БИЛ СЛУЧАЕН!!!!! Всички те са верни робски душици, "пристанали" на най-голямото зло на човечеството - КОМУНИСТИЧЕСКАТА БОЛШЕВИШКА РУСКА СГАН И НЕЙНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ ЛАКЕИ!!!!! Случващото се в момента в България не е проявление на див капитализъм от латиноамерикански тип, а е проявление на див посткомунизъм, създаден от болшевишката руска сган и техните лакеи по целия комунистически свят!!!!!! ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ ТОЧНО ТАКЪВ ИЗРОДЕН ДЪРЖАВЕН СТРОЙ!!!!!! Аз не искам да те плаша теб и такива като теб със смърта!!!! Вие не заслужавате да умрете, че лесно и бързо ще се отървете от ....... това, което всъщност заслужавате - ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ДЕЛАТА ВИ И ............. КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО, КАКТО НА ВАС САМИТЕ, ТАКА И НА БЛИЗКИТЕ ВИ ДО 9-ТО КОЛЯНО, ВЪДВОРЯВАНЕТО ВИ В ЗАТВОРИ .............. ЧЕ ДА ИЗГНИЕТЕ В БАВНИ И СТРАШНИ МЪКИ, ЗА ДА ИМА ПОНЕ МЪНИЧКО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ГЕНОЦИДА СПРЯМО ЦИВИЛИАЦИЯТА, КОЙТО ВИЕ ГНУСНИ БОЛШЕВИКИ УПРАЖНЯВАТЕ НАД ЦИВИЛИЗОВАНАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ВЕЧЕ НЕ 22, НЕ 67, А ЦЕЛИ 95 ГОДИНИ!!!!!
arhar

2012.05.13 | 20:56

6
Нерегламентирано следене и подслушване, вмешателство в личния живот на политици и магистрати от страна на Гоце ? Гоце си е направо за прокурор ! Точка !
Петров

2012.05.13 | 20:55

4
Комунистите заслужават само 1 нещо - смърт! Всички страни ,които отстраниха комунистите от власт са мноооооооого по-напред от нас - Полша , Чехия ,Словения , Словаки я и т-н.! Само ние и Сев. Корея още поддържаме тая гнила и фалшива паплач и ето къде сме!Само нашите червени идиоти още се добират до властта - докато е така и народа ще е зле! Един от коментаторите тук правилно обобщаваше - Най-добрия комунист е мъртвия комунист!Мнооооооооого е бил прав- Първанов е главата на мафията - това е ясно като бял ден - само бесило за агента - бракониер Гоце!
danaq

2012.05.12 | 16:50

3
типично в стила на Първанов е да злоупотребява с властта дадена му от народа .... народа , който 10 години търпя неговото бездействие като държавен глава

2012.05.12 | 16:50

2
другаря седефчов трябва да прави кавали на разгонени магарета да еба тоя червен сифелистичен педераст
arhar

2012.05.12 | 16:33

1
Тези неща Н. Марков ги е казвал вече няколко пъти, а сега ги казва за пореден път . През октомври 2010 г. в ефир по БНТ1 Костов каза, че Гоце е бил някъде около главата на октопода ... Последното го казвам , за да не вземе утре някой да попита защо Костов и ген. Атанасов ' чак сега ' казвали някои истини . През 2007/2008 г. Костов и ген . Атанасов задаваха неудбни въпроси и за амфетамините около случая ' Куйович ', но очевидно някои и тогава са пропуснали да чуят тези неща ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини