"Срещу новините" разследва кой е виновен за проблема с бездомните кучета

  • 20 април 2012 10:04

  • 937
  • 0
"Срещу новините" разследва кой е виновен за проблема с бездомните кучета
©

Тази събота – 21 април, от 19 ч по БНТ1, темата в „Срещу новините“ ще бъде повече от актуална, а именно: „Храни куче да те хапе“ – или кой е виновен за проблема с бездомните кучета?“.

Въпросът в студиото ще разнищят Ангел Джамбазки от ВМРО, проф. Борис Колев от Национален институт по геофизика, геодезия и география към БАН, бизнес дамата и ревностен природозащитник - Меги Дерм, както и Аксиния Боснева – председател на Фондация „АФА България“.

Интерактивната репортерка на „Срещу новините“ – Гергана Найденова този път определено ще разлае кучетата с материала си. Не пропускайте да видите как Гери ще изпробва няколко алтернативни начина за справяне с бездомните животни.

Очаквайте и неповторимият агент Лунгов, който е успял да открие единственото село в България, в което се сади легално канабис.

Специален гост на Краси Москов и Веско Димитров тази събота ще бъде един от най-колоритните треньори в българския футбол - Вили Вуцов.

Гледайте „Срещу новините“ тази събота от 19:00 часа само по БНТ1. Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite

Последвайте канала на

Novini.bg
937 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини