Последни дни за регистрация в конкурса ROCA ONE DAY DESIGN CHALLENGE

6-ти ноември е крайният срок, в който може да се регистрирате за участие във второто издание за България на международния конкурс One Day Design Challenge. Самото състезание ще се проведе в Експо Баня София (корпоративната изложбена зала на Рока България), бул. „Мария Луиза“ 16, София на 9 ноември 2019.

Състезанието предизвиква студенти по дизайн и архитуктура, както и млади професионалисти до 30-годишна възраст, да създадат оригинални и иновативни решения и продукти, свързани с пространството в банята, и то само за един ден.
Най-важният критерий на журито е оригиналност, дизайн и приложимост на идеите. Конкурсът предлага на младите студенти и професионалисти опита от предизвикателството да развият най-иновативните си идеи на практика.

Проектите в конкурса ще бъдат оценявани от авторитетно жури, след членовете на което откриваме Илиан Милинов, получил 4 пъти отличието RED DOT design award, основател на Ilian Milinov Studio; доц. д-р арх. Орлин Давчев, зам.-декан по учебната дейност в Архитектурен факултет, Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), София; Доц. д-р Георги Червендинев, ръководител на катедра Инженерен дизайн в Технически университет – София; Гл.ас. д-р Иво Попов, преподавател в департамент „Дизайн“ и доктор по дизайн в Нов български университет; и Веселин Симов, Мениджър маркетинг на Roca за Югоизточна Европа, в качеството му на представител на Международна фондация We Are Water.

Наградният фонд в това издание на конкурса е 4200 лв. Победителите в конкурса ще участват и на големия международен финал  в Барселона през януари 2020 г., като всички разходи ще бъдат поети от организаторите.

За участие в конкурса не се дължат никакви такси, но предварителната онлайн регистрация е задължителна. Може да я направите през международния сайт на конкурса на този линк:

http://www.onedaydesignchallenge.net/en/contests/bulgaria/bulgaria-2019

(платено съобщение)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Медия и реклама

още

Анкета

Има ли съкращения на вашето работно място?

Има ли съкращения на вашето работно място?

Избрано от Интернет